Izdelek je bil dodan v košarico

PROMACHINE 95 W (GW)

POPOLNA MOČ.
050F5203T62 - ČRNA/ANTRACIT/MODRA
Ste mislile, da smučarski čevlji, ki so zmogljivi, obenem pa še izjemno udobni, ne obstajajo? Pomislite še enkrat. Smučarski čevlji Promachine 95 W so lahki in energični čevlji z nizkim volumnom. Odlično se obnesejo na vseh vrstah podlage, od urejenih smučišč pa do grbin in popoldanske smuke. Uporabili smo mehkejše materiale za vložek, prav tako pa smo ustvarili tudi malce več prostora v samem čevlju. Anatomska oblika školjke, ki sledi obliki noge, nizek volumen, 98 mm širine in 3D vložek bodo še dodatno poskrbeli za udobje. Školjko in vložek lahko še dodatno prilagodite svojim nogam, kar naredi čevlje še dodatno odzivne ter vaše zavoje natančne. Izvrstna izbira za smučarke, ki smučajo z lahkotnimi zavoji in želijo čevelj, ki je nekoliko popustljivejši, a vseeno odziven.
POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 98
Upogib: 95
Volumen: NARROW
Teža: 1.65 kg
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 22.0 - 27.5
Podplati: Gripwalk Extra-Grip
Spodnji del školjke: Bimat PU
Zgornji del školjke: Bimat PU
Vložek: Isotherm 3D W Primaloft®
Zaponke: 2 Micro ALU;2 Micro ALU
PROMACHINE 95 W (GW)
INFRARED TECHNOLOGY

INFRARED TECHNOLOGY

Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.
 • natančno prileganje po meri
 • lajša pritisk na občutljivih predelih

GRIP WALK SOLES

Dandanašnji smučar zahteva smučarski čevelj, ki je vse bolj udoben in ponuja tehnologije, ki bolj kot kadarkoli prej olajšajo hojo v njih. Nordica Gripwalk® podplat je oblikovan tako, da omogoča enostavno hojo in je pripravljen za vpetje v Marker Gripwalk® vezi in druge podobne sisteme na trgu. Nordica Gripwalk® podplati so geometrije 9523 in se ne smejo uporabljati s tradicionalnimi alpskimi vezmi.
 • boljši oprijem na spremenljivem terenu
 • enostavna hoja
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION
3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
KORISTI ZA VAS
 • udobje z več nadzora
 • večja moč in učinkovitost
 • boljši prenos energije
ISOTHERM
Isotherm je eden izmed mnogih materialov, ki smo jih uporabili za izdelavo naših notranjih čevljev. Zanj je dobro znano, da ohranja toploto in odvaja vlago.
KORISTI ZA VAS
 • noge ostanejo tople
 • noge ostanejo suhe
PRIMALOFT®
PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.
KORISTI ZA VAS
 • ohranja noge tople
 • ohranja noge suhe

POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!