Izdelek je bil dodan v košarico

ŽENSKE /SMUČI /ALL MOUNTAIN

WILD BELLE

WILD BELLE

UMIRJENA SMUKA
Smuči zasnovane izključno za ženske
Smuči Wild Belle vam dajejo samozavest, ki jo potrebujete za napredek v smučanju in najlepše trenutke vašega življenja. Povsem nova serija Wild Belle je plod desetletja raziskav in izkušenj. Smuči so tako prilagojena edinstvenim potrebam all mountain smučark. Zagotavljajo zabavno, igrivo in zmogljivo smuko, ki bo stabilna, ne glede na hitrrost. Zahvaljujoč posebej oblikovani plošči vezi vam smuči kolekcije Wild Belle zagotavljajo bolj naraven, osredotočen položaj, ki izboljša nadzor nad smučmi. Prav tako pa edinstven položaj naredi upogib smuči lahkoten in raziskovanje pobočij enostavno kot še nikoli doslej. Ukrotite celotno goro s smučmi kolekcije Wild Belle.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

WILD BELLE

TEHNOLOGIJA

NATURAL STANCE

Oblikovanje smuči posebej za ženske nam je omogočilo, da smo izpopolnili položaj pritrditve vezi. Ta je prilagojen ženskim anatomskim potrebam. Peto vezi smo znižali za 2 mm, s čimer smo smučarkam omogočili bolj naraven in centralen položaj.
  • Popolno ravnovesje
  • Izboljšano smučanje

BELLE DOUBLE CORE TECHNOLOGY

Inovativna konstrukcija, ki jo je zasnoval naš razvojni oddelek z obzirom na smučarke. Z razdelitvijo lesenega jedra na dva dela smo dobili dodaten prostor, ki smo ga poimenovali Pulse Core. Pulse Core je mogoče napolniti z najboljšim materialom za specifične potrebe smučark. V tem posebnem primeru je to plast gume, ki omogoča bolj mirno smuko.
  • Odličen nadzor upogiba
  • Več stabilnosti in podpore
  • Boljše blaženje

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!