Izdelek je bil dodan v košarico

SPORTMACHINE

SPORTMACHINE

POPOLNO UDOBJE
CELODNEVNO UDOBJE IN IZJEMNA ZMOGLJIVOST
Zmogljivost smučarskih čevljev ne bi smela stati udobja. S to mislijo smo razvili serijo smučarskih čevljev Sportmachine, namenjenih smučarjem, ki uživajo v vseh razmerah in na vseh podlagah. Zaradi širše zasnove školjke bodo ti čevlji kot uliti tudi tistim, katerih noge potrebujejo malce več prostora. Obuvanje in sezuvanje je preprosto, čevelj pa popolnoma prilagodljiv. Poskrbeli smo tudi za toploto, saj je notranji čevelj izoliran s tehnologijo Primaloft®. Širša zasnova zagotavlja več prostora tudi za tiste z večjimi mišicami meč, kar izboljša nevtralnejšo postavitev noge in posledično zmanjšuje otrplost. Smučarski čevlji Sportmachine vam brez dvoma zagotovijo potrebno samozavest in nadzor pri prav vsakem spustu.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

SPORTMACHINE

TEHNOLOGIJA

NEW BUCKLES DESIGN

Tako kot pri ACP smo tudi pri zaponkah na podlagi študij in raziskav izdelali posebno zasnovo za moške in ženske. Investicija, ki ni le domiseln kozmetični dodatek, temveč nam daje priložnost, da izboljšamo oprijem zaponk in jih tako odpiramo in zapiramo lažje kot kdaj koli prej.

 • NOVO ZASNOVA ZA MOŠKE IN ŽENSKE
 • LAŽJE ODPIRANJE IN ZAPIRANJE ZAPONK

BACK TOOTH CONSTRUCTION

Vedno je težko izboljšati nekaj, kar je skoraj popolno. Zato je naša ekipa za raziskave in razvoj vložila ves trud v izboljšanje zmogljivosti novega Sportmachine čevlja. Ta ambiciozen cilj je dosegla s preoblikovanjem celotne manšete, tako da je dodala zadnji zob kot povezavo med školjko in manšeto, kot smo to že storili pri naših uspešnih linijah Promachine in Speedmachine. Ta tehnična značilnost poveča zmogljivost in občutek za carving na novo raven pri modelu Sportmachine.

 • VEČJA ZMOGLJIVOST
 • ENAKO PRILJUBLJENO UDOBJE.

NEW ACP

Nenehna analiza nog in anatomije nas je pripeljala do pomembnih ciljev pri razlikovanju ne le izdelkov, temveč celo tehnologij med moškimi in ženskimi smučarji. Z ACP smo zasnovali posebno obliko, ki se bolje prilega ženskim nogam. Pri ženskem modelu je naša ekipa razvila tudi drugačen sistem, ki je na manšeto pritrjen le z enim vijakom (moška različica ima dva vijaka), kar omogoča bolj naraven upogib in togost glede na moč in potrebe žensk.

 • MOŠKIM IN ŽENSKAM PRILAGOJENA FUNKCIJA
NEW LINER

NEW LINER

Vložki so duša vsakega smučarskega čevlja: zato vedno iščemo inovacije in investicije v tem segmentu. V novem modelu Sportmachine smo vložek nadgradili z uporabo nekaterih najbolj inovativnih funkcij, ki so prisotne v naši liniji smučarskih čevljev. Črna 3D pluta zagotavlja popolno anatomsko obliko za zagotavljanje udobja, saj jo je mogoče z uporabo naše Nordicine peči enostavno prilagoditi in tako ustvariti lasten popoln vložek. Črna pluta, ki izhaja iz našega vložka Speedmachine, daje očarljiv in agresiven videz. Plast Isotherm skupaj z našo dobro znano tehnologijo Primaloft zagotavlja, da bodo vaša stopala ostala topla in suha ves dan.

 • POPOLNO PRILAGAJANJE
 • TOPLE IN SUHE NOGE

3D CUSTOM CORK LINER

Notranji čevelj 3D Custom Cork je narejen iz naravnega materiala plute, ki pokriva površino pete, ki je bistveni del pri zagotavljanju stranskega prenosa moči. Ta odzivni material poleg tega zagotavlja tudi toplotno izolacijo, s čimer ohranja vaše noge vedno tople in suhe. Nenazadnje pa je pluto tudi enostavno prilagoditi, da dosežete najboljše prileganje.
 • Natančno prileganje po meri
 • Poveča toploto
 • Blaženje udarcev
 • Poveča nadzor
DUAL EASY ENTRY

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

INFRARED TECHNOLOGY
Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.
KORISTI ZA VAS
 • Natančno prileganje po meri
 • Lajša pritisk na občutljivih predelih
ADJUSTABLE CUFF PROFILE
Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.
KORISTI ZA VAS
 • Udobje
 • Zmogljivost
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION
3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
KORISTI ZA VAS
 • Udobje z več nadzora
 • Večja moč in učinkovitost
 • Boljši prenos energije
PRIMALOFT®
PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.
KORISTI ZA VAS
 • Ohranja noge tople
 • Ohranja noge suhe

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!