Sportmachine mobile Sportmachine action

Sportmachine

Celodnevno udobje in izjemna zmogljivost

Zmogljivost smučarskih čevljev ne bi smela stati udobja. S to mislijo smo razvili serijo smučarskih čevljev Sportmachine, namenjenih smučarjem, ki uživajo v vseh razmerah in na vseh podlagah. Zaradi širše zasnove školjke bodo ti čevlji kot uliti tudi tistim, katerih noge potrebujejo malce več prostora. Obuvanje in sezuvanje je preprosto, čevelj pa popolnoma prilagodljiv. Poskrbeli smo tudi za toploto, saj je notranji čevelj izoliran s tehnologijo Primaloft®. Širša zasnova zagotavlja več prostora tudi za tiste z večjimi mišicami meč, kar izboljša nevtralnejšo postavitev noge in posledično zmanjšuje otrplost. Smučarski čevlji Sportmachine vam brez dvoma zagotovijo potrebno samozavest in nadzor pri prav vsakem spustu.

Sportmachine Invitation

Sportmachine 3 130 (GW)

Črna/antracit/rdeča
050T02007T1

Sportmachine 3 120 (GW)

Antracit/Črna/rdeča
050T0400M99

Sportmachine 3 110 (GW)

Antracit/Črna/zelena
050T0600047

Sportmachine 3 100 (GW)

Črna/siva/rdeča
050T1000N96

Sportmachine 3 90

Črna/antracit/rdeča
050T14007T1

Sportmachine 3 80

Antracit/Črna/bela
050T1800243

Sportmachine / Technologies

Easy Entry Soft Flap

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

  Infrared Technology

  Infrared Technology

  Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.

  • Natančno prileganje po meri
  • Lajša pritisk na občutljivih predelih

  Adjustable Cuff Profile

  Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.

  • Udobje
  • Zmogljivost

  Isotherm

  Isotherm je eden izmed mnogih materialov, ki smo jih uporabili za izdelavo naših notranjih čevljev. Zanj je dobro znano, da ohranja toploto in odvaja vlago.

  • Noge ostanejo tople
  • Noge ostanejo suhe

  Primaloft®

  Primaloft®

  PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.

  • Ohranja noge tople
  • Ohranja noge suhe