Cruise mobile Cruise action

Cruise

Udobje brez kompromisov

Zmogljivost smučarskih čevljev ne bi smela priti na račun udobja! Ta misel nas je vodila, ko smo razvijali serijo smučarskih čevljev Cruise, ki bo popolnoma preoblikovala vaše smučarske izkušnje. Gre za širši čevelj z izboljšano anatomsko obliko, ki omogoči najboljši nadzor in odzivnost. Zahvaljujoč posebni zasnovi zgornjega dela čevlja, ki ga lahko široko razpremo, je obuvanje in sezuvanje neverjetno lahko. Za še več udobja in še boljši nastop sta školjka in notranji čevelj popolnoma prilagodljiva vašim nogam. Serija smučarskih čevljev Cruise vam zagotavlja samozavest in nadzor. Zato - izboljšajte svojo izkušnjo in se nikoli več ne ozrite nazaj!

Cruise Invitation

The Cruise 120 (GW)

Črna/antracit/rdeča
050640027T1

The Cruise 100

Antracit/Črna/bela
05065002243

The Cruise 80

Črna/antracit/rdeča
050660027T1

Cruise / Technologies

Easy Entry Soft Flap

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

  Infrared Technology

  Infrared Technology

  Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.

  • Natančno prileganje po meri
  • Lajša pritisk na občutljivih predelih

  I.V.C. Instep volume control

  I.V.C. Instep volume control

  Instep Volume Control vložek omogoča hitro in enostavno prilagajanje volumna čevlja za +/- 4 mm pod stopalom.

  • Prileganje po meri
  • Večji nadzor

  Adjustable Cuff Profile

  Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.

  • Udobje
  • Zmogljivost