Unleashed mobile Unleashed action

Unleashed

Spremenite gore v vaše igrišče.

Kolekcija Nordica Unleashed je ustvarjena za sodobne smučarje prostega sloga in je kot nalašč za tiste, ki dneve preživljajo zunaj urejenih smučišč med drevesi in lovijo globok sneg. S poudarkom na vsestranskosti te smuči zagotavljajo popolno mešanico igrivosti in zmogljivosti ter vam omogočajo, da celotno goro spremenite v vaše igrišče. Profil "rocker" v konicah in repih zlahka premaguje raznolike terene in spremenljive razmere. Za še večjo samozavest pa je lesena sredica združena s karbonom in kovinsko ojačitvijo posebne oblike, kar izboljšuje oprijem robnikov in blaži vibracije za še posebej mirno vožnjo. Če so za vas urejene proge le način, kako priti do terena, ki si ga resnično želite smučati, je model Unleashed vaša sorodna duša. Vaši najboljši dnevi so še pred vami. Ujemite jih in osvobodite svojo ustvarjalnost s smučmi Nordica Unleashed.

Unleashed Invitation

Unleashed 114

Ledena Modra / Rdeča / Črna / Modra
0A359500001
New

Unleashed 108

Ledena Modra / Srebrna / Črna / Rjasto Rjava
0A359600001

Unleashed 108

Oranžna / Vijolična
0A359800001
New

Unleashed 98

Ledena Modra / Modra / Črna / Srebrna
0A359700001

Unleashed 98

Ledena Vijolično Modra / Oranžna
0A359900001

Unleashed / Technologies

Technologies

Unleashed Rocker Design

DALJŠA DRSNA PLOSKEV = Manjša globina "rocker" profila na konicah in repih za bolj igrivo obliko konic in repov

  • 1 - BOLJ PRIVDZIGNJENI REPI = lažje obračanje in sproščanje, hkrati pa ponujajo ugodnejšo nastavitev za vzvratno vožnjo.
  • 2 - VIŠJI NAKLON KONIC = Boljši začetek zavoja in odklon konice v mehkem snegu.

Unleashed Rocker Design Unleashed Rocker Design

Technologies

True Tip

Z zmanjšanjem količine težke ABS plastike v konici in lahkega lesenega jedra na tem področju, ki je dodatno zožano, smo izboljšali igrivost in okretnost smuči, ne da bi pri tem ogrozili tisti neprekosljivi občutek moči in nadzora. Naslednja generacija je pred nami.

  • Manj teže
  • Prijetnejša smuka
  • Boljša vodljivost

Technologies

Terrain Specific Metal

Z dodajanjem kovinske plošče enake oblike znotraj vseh smuči, se površina ojačitve poveča sorazmerno z manjšo širino smuči. S to tehnologijo smo lahko oblikovali edinstvene konstrukcije, ki so primerne za različne terene. Ožje Santa Ana smuči imajo več moči in stabilnosti, s širšimi pa boste bolj uživali zunaj prog in na mehkejšem snegu.

  • Manj teže kljub kovinski ojačitvi
  • Stabilnost, kjer jo potrebujete
  • Igrivost, kjer jo želite

Technologies

Base Graphic Explained

Zasnova drsne površine ima posebno geometrijsko obliko, ki prikazuje dve značilnosti smuči. Vodoravna linija označuje začetek rocker profila, diagonalna linija pa ob stiku z robnikom prikazuje najširšo točko smuči.

    Base Graphic Explained Base Graphic Explained