New Santa Ana mobile New Santa Ana action

New Santa Ana

Ski What You Love

Ne glede na to, ali s prijateljicami uživate na urejenih smučiščih, iščete svež sneg ali pa z nasmehom premagujete popoldanske snežne razmere - z Nordicinimi smučmi Santa Ana je življenje še lepše. Prav nič ne preseneča, da je kolekcija smuči Santa Ana ena najbolj nagrajenih kolekcij smuči vseh časov. Ker pa nas vodi zavezanost k nenehnemu izpopolnjevanju, smo želeli te kultne "All-Mountain" smuči narediti še boljše. Zato smo se odločili, da na novo zasnujemo kolekcijo Santa Ana in smuči nadgradimo z novo obliko in konstrukcijo. Njihova izpopolnjena oblika, ki temelji na dosežkih družine Santa Ana, je zares sproščena na vseh terenih. Zahvaljujoč izboljšani zasnovi, ki združuje leseno sredico, plast elastomera Pulse in kovinsko ojačitev posebne oblike, so te legendarne smuči bolj mirne, igrive in vsestranske kot kdaj koli prej. Opremljene s svežo samozavestjo so pripravljene, da izboljšajo vašo zmogljivost in povečajo vašo zabavo. S smučmi Nordica Santa Ana si boste zapomnile vsak dan.

New Santa Ana Invitation

Santa Ana 102

Črna/rjasto Rjava
0A448800001
New

Santa Ana 97

Modra/losos
0A448900001
New

Santa Ana 92

Aqua Modra/vijolična
0A449000001
New

Santa Ana 87

Modra/vijolična
0A449100001
New

New Santa Ana / Technologies

Technologies

New Shape

V novi kolekciji smo na novo zasnovali "rocker" profil in še izboljšali vodljivost. Sedaj lahko v smuki uživate pod svojimi pogoji - ne glede na hitrost in teren.

  Technologies

  TSM Pulse Core

  Mirna, zanesljiva in stabilna konstrukcija smuči Enforcer združuje leseno sredico in plast elastomera Pulse med dvema plastema titanala. Ta konstrukcija je neverjetno odzivna ter povečuje zmogljivost in zabavo.

  • Izjemna odzivnost povečuje natančnost in nadzor
  • Blaži vibracije za mirno in odzivno smuko

  Technologies

  True Tip

  Z zmanjšanjem količine težke ABS plastike v konici in lahkega lesenega jedra na tem področju, ki je dodatno zožano, smo izboljšali igrivost in okretnost smuči, ne da bi pri tem ogrozili tisti neprekosljivi občutek moči in nadzora. Naslednja generacija je pred nami.

  • Manj teže
  • Prijetnejša smuka
  • Boljša vodljivost

  Technologies

  Terrain Specific Metal

  Z dodajanjem kovinske plošče enake oblike znotraj vseh smuči, se površina ojačitve poveča sorazmerno z manjšo širino smuči. S to tehnologijo smo lahko oblikovali edinstvene konstrukcije, ki so primerne za različne terene. Ožje Santa Ana smuči imajo več moči in stabilnosti, s širšimi pa boste bolj uživali zunaj prog in na mehkejšem snegu.

  • Manj teže kljub kovinski ojačitvi
  • Stabilnost, kjer jo potrebujete
  • Igrivost, kjer jo želite

  Technologies

  Base Graphic Explained

  Zasnova drsne površine ima posebno geometrijsko obliko, ki prikazuje dve značilnosti smuči. Vodoravna linija označuje začetek rocker profila, diagonalna linija pa ob stiku z robnikom prikazuje najširšo točko smuči.

   Base Graphic Explained Base Graphic Explained