Dobermann 5 RD mobile Dobermann 5 RD action

Dobermann 5 RD

Nova legenda svetovnega pokala

Nordicinemu Dobermannu niso tuje uvrstitve na zmagovalne stopničke svetovnega pokala. Že desetletja je standard, ob katerem se merijo vsi drugi tekmovalni čevlji. Zdaj pa je postal še boljši. Popolnoma prenovljeni čevlji Dobermann nadgrajujejo svojo bogato zgodovino, hkrati pa še povečujejo svojo legendarno zmogljivost. Čevlji Dobermann 5 RD, opremljeni s še bolj anatomsko skladnim prileganjem, zagotavljajo neprekosljivo natančnost in odzivnost. Njihova školjka povečuje zmogljivost in nadzor, medtem ko hrbtenica čevlja Bi-Injected Racing Spine zagotavlja neprimerljivo podporo. Z novim vložkom Heel Link, ki je še posebej tanek, se prilagodijo oblikam vašega stopala in varno pritrdijo peto ter tako ustvarijo popoln spoj med vašim stopalom, vložkom in školjko. Zaradi poenostavljene zasnove školjke in vložka ima podplat čevljev Doberman 5 RD zmanjšano dolžino, kar še poveča vašo zmogljivost. Da bi bili čevlji videti tako dobro, kot delujejo, imajo črn videz, ki ga dopolnjuje ikonični sijaj dobermanovih oči. Bodite hitri, tvegajte in uživajte v sladkem okusu zmage s čevlji Nordica Dobermann 5 RD.

Dobermann 5 RD Invitation

Dobermann 5 RD - ES

Črna
050A0600100
New

Dobermann 5 RD - S

Črna
050A0800100
New

Dobermann 5 RD - M

Črna
050A1000100
New

Dobermann 5 RD - Soft L.C.

Črna
050A1200100
New

Dobermann 5 RD / Technologies

Technologies

SOLES

Priročnost smo združili z izjemno zmogljivostjo, tako da smo za kolekcijo Dobermann razvili popolnoma nov podplat. Zaradi te nove zasnove podplatov ni več treba brusiti. Z višino, prilagojeno standardu ISO 5355, so podplati za čevlje Dobermann že iz škatle pripravljeni, da se vpnejo v vaše vezi. Da bi spodbudili intuitiven in enoten pristop k določanju velikosti, smo opustili tradicionalni britanski sistem določanja velikosti in se odločili za standard Mondopoint.

 • 5 mm krajši podplati (vse velikosti)
 • Trdni podplati - standard ISO 5355
 • Novi dvižniki (3 mm - 4 mm - 5 mm)

SOLES SOLES

Technologies

Heel Link

Z zategovanjem vezalk sistema Heel Link se vložek zategne v vseh smereh, kar pritrdi peto nazaj v petni žep in se popolnoma prilega obliki vaše noge. Tako dosežemo popolno prileganje za izjemen nadzor in odzivnost.

 • Popolna stabilnost pete
 • Večji nadzor in odzivnost

Technologies

Bi-Injected Spine

Nordica Bi-Injected Spine uporablja dve različni togosti plastike za zagotavljanje izjemne opore in gladkega upogiba naprej, ki absorbira podlago.

 • Posebej oblikovana hrbtenica čevlja olajša povratek
 • Dvojno vbrizgana konstrukcija nudi oporo, hkrati pa zagotavlja gladek upogib naprej
 • Prilagodljiv upogib vam omogoča nadzor prenosa energije za čim boljši odziv.

Bi-Injected Spine Bi-Injected Spine
High and Low Wedges

High and Low Wedges

Visoki in nizki vložki, ki so priloženi čevlju Dobermann, zagotavljajo takojšnjo rešitev za prilagajanje naklona čevlja, kar vam omogoča enostavno prilagoditev prileganja in zmogljivosti.

 • Visoki in nizki vložki omogočajo enostavno prilagajanje naklona čevlja
 • Z vložki lahko prilagodite prileganje in zmogljivost čevlja za boljši nadzor.

Inner Front Closure

Inner Front Closure

Tog velcro trak potisne jezik proti vložku in proti goleni, kar ustvari enotno prileganje, ki popolnoma oprime vašo nogo. To pripomore k boljši povezljivosti in odzivnosti.

 • Boljše prileganje in nadzor
 • Večji prenos energije

Dual Setting Quick Spoiler

Da bi lahko še bolj prilagodili prileganje in zmogljivost čevlja Dobermann, vložek vključuje spojler s povezano dvodelno zasnovo. Za največji nagib naprej uporabite oba dela spojlerja ali odstranite pomožni vstavek, da ga zmanjšate.

 • Večji nadzor in natančnost

Dynamic Strap

Dynamic Strap

Z občutkom za podrobnosti - in željo, da bi izkoristili vsako priložnost za izboljšanje zmogljivosti - smo za najnovejšo kolekcijo Dobermann ustvarili popolnoma nov pašček. Vsak pašček Dynamic Power Strap vsebuje določeno število elastičnih trakov, ki so stkani skupaj in prilagojeni edinstveni prožnosti in zasnovi vsakega čevlja iz kolekcije Dobermann. Ti izboljšani paščki povečujejo nadzor in odzivnost.

 • 2 opciji: 3 in 2 elastična paščka