Izdelek je bil dodan v košarico

ODKRIJTE SKRIVNOSTI EDINSTVENE ZMOGLJIVOSTI

To je naša pot do popolnosti. Naš cilj je premikati meje, saj se zavedamo, da imajo inovacije ključno vlogo pri ustvarjanju vaše najboljše izkušnje. Naš oddelek za raziskave in razvoj si nenehno prizadeva najti in razviti nove rešitve, ki bodo ustrezale potrebam vseh smučarjev. Ne glede na to, ali ste izkušeni smučar ali začetnik, se lahko v tem poglavju poglobite v glavne značilnosti naših izdelkov in najdete točno tisto, kar iščete.

DOMOV TEHNOLOGIJE čEVLJEV TEHNOLOGIJE SMUčI KONSTRUKCIJE SMUčI

Novice o smučeh in čevljih
SEZONE 22/23

TERRAIN SPECIFIC METAL
SMUČI

TERRAIN SPECIFIC METAL

Povečajte svoj dan s stabilnostjo kovine v lahkotni in igrivi obliki.

Ogled izdelkov s to tehnologijo
SMUČI

MULTI RADIUS PRO

Koncept z več radiji vsebuje obliko naših smuči SL za razvoj konic, preostal del smuči pa je povzet po obliki smuči GS. Te posebne lastnosti zagotavljajo boljšo odzivnost z robnika na robnik, enostavne zavoje, večjo stabilnost in užitek v smučanju.

Ogled izdelkov s to tehnologijo
SMUČI

BELLE DOUBLE CORE TECHNOLOGY

Inovativna konstrukcija, ki jo je zasnoval naš razvojni oddelek z obzirom na smučarke. Z razdelitvijo lesenega jedra na dva dela smo dobili dodaten prostor, ki smo ga poimenovali Pulse Core. Pulse Core je mogoče napolniti z najboljšim materialom za specifične potrebe smučark. V tem posebnem primeru je to plast gume, ki omogoča bolj mirno smuko.

Ogled izdelkov s to tehnologijo
ČEVLJI

NEW ACP

Nenehna analiza nog in anatomije nas je pripeljala do pomembnih ciljev pri razlikovanju ne le izdelkov, temveč celo tehnologij med moškimi in ženskimi smučarji. Z ACP smo zasnovali posebno obliko, ki se bolje prilega ženskim nogam. Pri ženskem modelu je naša ekipa razvila tudi drugačen sistem, ki je na manšeto pritrjen le z enim vijakom (moška različica ima dva vijaka), kar omogoča bolj naraven upogib in togost glede na moč in potrebe žensk.

Ogled izdelkov s to tehnologijo
ČEVLJI

3FORCE TECHNOLOGY

3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.

Ogled izdelkov s to tehnologijo
INFRARED TECHNOLOGY
ČEVLJI

INFRARED TECHNOLOGY

Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.

Ogled izdelkov s to tehnologijo
BELLE DOUBLE CORE
Konstrukcije smuči

BELLE DOUBLE CORE

GLAVNE PREDNOSTI

- Konstrukcija, razvita s preučevanjem specifik smučanja žensk, kot so postavitev na smučeh, ergonomija in položaj smuči med smučanjem
- Razvoj posebnih kalupov
- Posebne oblike in stranski loki

GLAVNE LASTNOSTI

1) DVOJNA LESENA SREDICA
2) PLAST GUME
3) DVOJNI ABS STRANSKI ROBOVI
4) PLAST KARBONSKIH VLAKEN

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!