Izdelek je bil dodan v košarico

DISCOVER THE SECRETS BEHIND THE UNIQUE PERFORMANCE

This is our road to perfection. The goal is to push our limits over the boundaries, because we know that the innovation plays a key role to design your best experience. Our R&D department is constantly committed to find and develop new solutions and able to fit the needs of any skier. Whether you are an expert or a beginner, in this section you can dive into the main features of our products and find exactly what you are looking for.

HOME SKIBOOTS TECHNOLOGIES SKIS TECHNOLOGIES SKI CONSTRUCTION

ski & skiboots NEWS
SEASON 22/23

TERRAIN SPECIFIC METAL
SMUČI

TERRAIN SPECIFIC METAL

Maximize your day with the stability of metal in a light and playful design.

View products with this tech
SMUČI

MULTI RADIUS PRO

Koncept z več radiji vsebuje obliko naših smuči SL za razvoj konic, preostal del smuči pa je povzet po obliki smuči GS. Te posebne lastnosti zagotavljajo boljšo odzivnost z robnika na robnik, enostavne zavoje, večjo stabilnost in užitek v smučanju.

View products with this tech
SMUČI

BELLE DOUBLE CORE TECHNOLOGY

Inovativna konstrukcija, ki jo je zasnoval naš razvojni oddelek z obzirom na smučarke. Z razdelitvijo lesenega jedra na dva dela smo dobili dodaten prostor, ki smo ga poimenovali Pulse Core. Pulse Core je mogoče napolniti z najboljšim materialom za specifične potrebe smučark. V tem posebnem primeru je to plast gume, ki omogoča bolj mirno smuko.

View products with this tech
ČEVLJI

NEW ACP

A constant analysis on legs and anatomy led us to achieving important goals in differentiating not only products, but even technologies between men and women skiers. With ACP, we designed a dedicated shape which matches better women legs. In women product, our team has also developed a different system, which is fixed with only one screw to the cuff (men version have two screws) that allows a more natural flex and stiffness based on women power and needs.

View products with this tech
ČEVLJI

3FORCE TECHNOLOGY

3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.

View products with this tech
INFRARED TECHNOLOGY
ČEVLJI

INFRARED TECHNOLOGY

Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.

View products with this tech
BELLE DOUBLE CORE
Ski construction

BELLE DOUBLE CORE

GLAVNE PREDNOSTI

- Konstrukcija, razvita s preučevanjem specifik smučanja žensk, kot so postavitev na smučeh, ergonomija in položaj smuči med smučanjem
- Razvoj posebnih kalupov
- Posebne oblike in stranski loki

GLAVNE LASTNOSTI

DVOJNA LESENA SREDICA
PLAST GUME
DVOJNI ABS STRANSKI ROBOVI
PLAST KARBONSKIH VLAKEN

BECOME A NORDICAN
AND CONNECT WITH US