Izdelek je bil dodan v košarico

ŽENSKE /SMUČI /SMUČIŠČA

DOBERMANN DC

DOBERMANN DC

TEKMOVALNI NAGON
DOVRŠENA HITROST
Celotna serija smuči Dobermann je zasnovana posebej za najzahtevnejše smučarje, ki od svojih smuči pričakujejo največ. Rezultat večletnih raziskav in testiranj so smuči, ki bodo kljub izjemni hitrosti v zavojih mirne. Za to poskrbi skupek tehnologij, med katerimi izstopa nova ploščica na vezeh Recoil Power Plate, ki zagotavlja naraven upogibni vzorec smuči, kar omogoča zelo odzivno smuko. Dodajte še živahno leseno sredico in dodatek titana - tako dobite smuči, ki hitro vožnjo spremenijo v absolutno zabavo. Vse smuči v seriji Dobermann so zasnovane po naših tekmovalnih smučeh, izdelki v seriji Dobermann pa so kot nalašč za smučarje, ki se radi preizkušajo v rekreativnih tekmovanjih.

DOBERMANN DC

TEHNOLOGIJA

ENERGY 2 TI DC

Konstrukcija Energy 2 TI Double Core med dve leseni sredici, ki sta obdani s plastjo titanala, umešča plast elastomera, ki zagotavlja neprimerljivo natančnost in odzivnost.

  • leseni jedri in plast elastomera blažita vibracije, zmanjšujeta tresljaje in blažita podlago
  • plast titanala zagotavlja maksimalen prenos energije za izjemno moč, natančnost in nadzor

DYNAMIC RACE SHOVEL

Dynamic Race Shovel je geometrijska struktura, ki jo je razvila Nordica za bolj vodljive konice smuči. Rahel rocker profil na začetku konic olajša prvi del zavoja, izboljša nadzor in zmanjša napor.
  • lažji vstop v zavoj
  • večji nadzor
  • vsestranskost v različnih pogojih
FDT RACE PLATE PRO

FDT RACE PLATE PRO

Nordica FDT Race Plate Pro N zagotavlja izjemno zmogljivost in je opremljena s sistemom Fast Demo Track za hitro in enostavno prilagoditev brez orodja.

  • sistem fast demo track za hitro in enostavno prilagoditev brez orodja
  • cinkova plošča in most povečata prenos energije za izjemno moč in nadzor

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!