Izdelek je bil dodan v košarico

ŽENSKE /ČEVLJI /96MM ŠIRINE

DOBERMANN 5

DOBERMANN 5

NOVA PREPOZNAVNA ČRNINA
NOV STANDARD NAJZMOGLJIVEJŠIH SMUČARSKIH ČEVLJEV

Čevlji Nordica Dobermann so že desetletja sinonim za neprimerljivo zmogljivost. S povsem novo, peto generacijo kolekcije Dobermann se tradicija nadaljuje. Čevlji Dobermann 5, oblikovani po zgledu Nordicinih čevljev Dobermann, preizkušenih v svetovnem pokalu, so prilagojeni potrebam zagretih smučarjev, ki si želijo hitrosti in obožujejo natančne zavoje. Popolnoma nova školjka se ponaša z izjemno trdno hrbtenico in gladkim upogibom, ki ga je mogoče zlahka prilagoditi za nadzor nad prenosom moči. S tem je zagotovljena večja podpora in hitrejši odziv. Posebej tanek vložek zagotavlja natančno in izpopolnjeno prileganje, ki še poveča nadzor. Zaradi povsem nove školjke in vložka je dolžina podplata čevljev Dobermann 5 manjša, kar omogoča bolj naravno upogibanje smuči in s tem še dodatno poveča vašo zmogljivost. S čevlji Nordica Dobermann 5 so sanjski zavoji zagotovljeni.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

DOBERMANN 5

TEHNOLOGIJA

SOLES

SOLES

Priročnost smo združili z izjemno zmogljivostjo, tako da smo za kolekcijo Dobermann razvili popolnoma nov podplat. Zaradi te nove zasnove podplatov ni več treba brusiti. Z višino, prilagojeno standardu ISO 5355, so podplati za čevlje Dobermann že iz škatle pripravljeni, da se vpnejo v vaše vezi. Da bi spodbudili intuitiven in enoten pristop k določanju velikosti, smo opustili tradicionalni britanski sistem določanja velikosti in se odločili za standard Mondopoint.

 • 5 mm krajši podplati (vse velikosti)
 • trdni podplati - standard iso 5355
 • novi dvižniki (3 mm - 4 mm - 5 mm)
BI-INJECTED SPINE

BI-INJECTED SPINE

Nordica Bi-Injected Spine uporablja dve različni togosti plastike za zagotavljanje izjemne opore in gladkega upogiba naprej, ki absorbira podlago.

 • posebej oblikovana hrbtenica čevlja olajša povratek
 • dvojno vbrizgana konstrukcija nudi oporo, hkrati pa zagotavlja gladek upogib naprej
 • prilagodljiv upogib vam omogoča nadzor prenosa energije za čim boljši odziv.
DUAL SETTING QUICK SPOILER

Da bi lahko še bolj prilagodili prileganje in zmogljivost čevlja Dobermann, vložek vključuje spojler s povezano dvodelno zasnovo. Za največji nagib naprej uporabite oba dela spojlerja ali odstranite pomožni vstavek, da ga zmanjšate.

KORISTI ZA VAS
 • večji nadzor in natančnost
DYNAMIC STRAP

Z občutkom za podrobnosti - in željo, da bi izkoristili vsako priložnost za izboljšanje zmogljivosti - smo za najnovejšo kolekcijo Dobermann ustvarili popolnoma nov pašček. Vsak pašček Dynamic Power Strap vsebuje določeno število elastičnih trakov, ki so stkani skupaj in prilagojeni edinstveni prožnosti in zasnovi vsakega čevlja iz kolekcije Dobermann. Ti izboljšani paščki povečujejo nadzor in odzivnost.

KORISTI ZA VAS
 • 2 opciji: 3 in 2 elastična paščka
HIGH AND LOW WEDGES

Visoki in nizki vložki, ki so priloženi čevlju Dobermann, zagotavljajo takojšnjo rešitev za prilagajanje naklona čevlja, kar vam omogoča enostavno prilagoditev prileganja in zmogljivosti.

KORISTI ZA VAS
 • visoki in nizki vložki omogočajo enostavno prilagajanje naklona čevlja
 • z vložki lahko prilagodite prileganje in zmogljivost čevlja za boljši nadzor.
ADJUSTABLE LINER TONGUE
Zavihek z ježkom, nameščen na koncu notranjega čevlja, omogoča hitro prilagajanje za najboljšo nastavitev in prenos moči.
KORISTI ZA VAS
 • natančno prileganje po meri
 • več udobja

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!