Belle mobile Belle action

Belle

Smuči zasnovane izključno za ženske

Ne glede na to, ali uživate na smeže steptanih smučiščih ali preprosto raziskujete gore, bo nova serija smuči Belle dvignila vaše smučanje na nov nivo. Smuči, ki jih navdihujejo desetletja raziskav in izkušenj, so zasnovane glede na vaše potreba. Da bi povečali vašo samozavest in zagotovili igrivo in mirno smuko pri kateri koli hitrosti, smo uporabili popolnoma novo tehnologijo Double Core. Ta med dva lesenima jedroma vsebuje dodatno jedro Pulse, namenjeno blaženju. Krajša plošča vezi zagotavlja lažji ugib smuči in tako prinaša večjo zmogljivost. Z znižanjem položaja zadnje plošče, pa tehnologija Natural Stance zagotavlja bolj naraven, osredotočen položaj, ki prinaša večji nadzor nad smučmi. Povečajte svoja pričakovanja in si ustvarite novo izkušnjo smučanja s smučmi Belle.

Belle Invitation

Belle SL DC FDT

Črna / Srebrna
0A3550OB001
New

Belle DC 78

Črna / Zeleno Modra
0A3554OC001

Belle DC 72

Črna / Zeleno Modra
0A3556OC001

Belle 72 CA

Siva / Zlata
0A3560SA001

Belle 75

Turkizna / Bela
0A3562SA001

Belle 73

Siva / Aqua Modra
0A3566SA001

Belle / Technologies

Technologies

Energy TI DC

Nordica Energy 2 TI Double Core konstrukcija med dvema lesenima jedroma skriva plast titanala in elastomera ter tako ustvarja igrivo, a zmogljivo smuko, ki je še posebej mirna.

  • Leseni jedri in plast elastomera blažita tresljaje in zagotavljata mirno smuko
  • Plast titanala povečuje prenos energije za boljši nadzor in odzivnost

Technologies

Natural stance

Oblikovanje smuči posebej za ženske nam je omogočilo, da smo izpopolnili položaj pritrditve vezi. Ta je prilagojen ženskim anatomskim potrebam. Peto vezi smo znižali za 2 mm, s čimer smo smučarkam omogočili bolj naraven in centralen položaj.

  • Popolno ravnovesje
  • Izboljšano smučanje