New Enforcer mobile New Enforcer action

New Enforcer

Nova doba "All-Mountain" smučanja

Družina Enforcer je v letih od svojega nastanka postala ena najbolj nagrajenih kolekcij smuči vseh časov. Ker pa nas vodi zavezanost k nenehnemu izpopolnjevanju, smo želeli te kultne "All-Mountain" smuči narediti še boljše. Zato smo se odločili, da na novo zasnujemo kolekcijo Enforcer in smuči nadgradimo z novo obliko in konstrukcijo. Njihova izpopolnjena oblika, ki temelji na dosežkih družine Enforcer, je zares sproščena na vseh terenih. Zahvaljujoč izboljšani zasnovi, ki med dvema plastema titanala združuje leseno sredico in plast elastomera Pulse, so te legendarne smuči bolj mirne, igrive in vsestranske kot kdaj koli prej. Opremljene s svežo samozavestjo bodo pripravljene smučati vse podlage - od prvega do zadnjega zavoja.

New Enforcer Invitation

Enforcer 104

Črna/lime/modra
0A448300001
New

Enforcer 99

Črna/rdeča/modra
0A448400001
New

Enforcer 94

Črna/rumena/modra
0A448500001
New

Enforcer 89

Črna/modra/lime
0A448600001
New

New Enforcer / Technologies

Technologies

New Shape

V novi kolekciji smo na novo zasnovali "rocker" profil in še izboljšali vodljivost. Sedaj lahko v smuki uživate pod svojimi pogoji - ne glede na hitrost in teren.

  Technologies

  Energy 2 TI Pulse Core

  Mirna, zanesljiva in stabilna konstrukcija smuči Enforcer združuje leseno sredico in plast elastomera Pulse med dvema plastema titanala. Ta konstrukcija je neverjetno odzivna ter povečuje zmogljivost in zabavo.

  • Izjemna odzivnost povečuje natančnost in nadzor
  • Blaži vibracije za mirno in odzivno smuko

  Technologies

  True Tip

  Z zmanjšanjem količine težke ABS plastike v konici in lahkega lesenega jedra na tem področju, ki je dodatno zožano, smo izboljšali igrivost in okretnost smuči, ne da bi pri tem ogrozili tisti neprekosljivi občutek moči in nadzora. Naslednja generacija je pred nami.

  • Manj teže
  • Prijetnejša smuka
  • Boljša vodljivost

  Technologies

  Base Graphic Explained

  Zasnova drsne površine ima posebno geometrijsko obliko, ki prikazuje dve značilnosti smuči. Vodoravna linija označuje začetek rocker profila, diagonalna linija pa ob stiku z robnikom prikazuje najširšo točko smuči.

   Base Graphic Explained Base Graphic Explained