Unleashed mobile Unleashed action

Unleashed

Spremenite gore v vaše igrišče.

Z ženskimi smučmi Nordica Unleashed poskrbite, da bo celotno gorovje vaše igrišče. Narejene so za sodobne smučarke prostega sloga in zagotavljajo popolno mešanico igrivosti in zmogljivosti, s katero lahko smučate po grbinah, se podate izven urejenih prog ali se prepustite globokemu snegu. Profil "rockered" v konicah in repih zlahka premaguje raznolike terene in spremenljive razmere. Za dodatno samozavest so smuči Unleashed W opremljene z leseno sredico, karbonom in kovinsko ojačitvijo posebne oblike. Na ta način je izboljšan oprijem robnikov in ublažene vibracije, kar zagotavlja še posebej mirno smuko. Z ženskimi smučmi Nordica Unleashed W pobegnite smučiščem, osvobodite svojo ustvarjalnost in se podajte na pot zabave.

Unleashed Invitation

Unleashed 114

Ledena Modra / Rdeča / Črna / Modra
0A359500001
New

Unleashed 108

Ledena Modra / Srebrna / Črna / Rjasto Rjava
0A359600001

Unleashed 108

Oranžna / Vijolična
0A359800001
New

Unleashed 98

Ledena Modra / Modra / Črna / Srebrna
0A359700001

Unleashed 98

Ledena Vijolično Modra / Oranžna
0A359900001

Unleashed / Technologies

Technologies

Unleashed Rocker Design

DALJŠA DRSNA PLOSKEV = Manjša globina "rocker" profila na konicah in repih za bolj igrivo obliko konic in repov

  • 1 - BOLJ PRIVDZIGNJENI REPI = lažje obračanje in sproščanje, hkrati pa ponujajo ugodnejšo nastavitev za vzvratno vožnjo.
  • 2 - VIŠJI NAKLON KONIC = Boljši začetek zavoja in odklon konice v mehkem snegu.

Unleashed Rocker Design Unleashed Rocker Design

Technologies

True Tip

Z zmanjšanjem količine težke ABS plastike v konici in lahkega lesenega jedra na tem področju, ki je dodatno zožano, smo izboljšali igrivost in okretnost smuči, ne da bi pri tem ogrozili tisti neprekosljivi občutek moči in nadzora. Naslednja generacija je pred nami.

  • Manj teže
  • Prijetnejša smuka
  • Boljša vodljivost

Technologies

Terrain Specific Metal

Z dodajanjem kovinske plošče enake oblike znotraj vseh smuči, se površina ojačitve poveča sorazmerno z manjšo širino smuči. S to tehnologijo smo lahko oblikovali edinstvene konstrukcije, ki so primerne za različne terene. Ožje Santa Ana smuči imajo več moči in stabilnosti, s širšimi pa boste bolj uživali zunaj prog in na mehkejšem snegu.

  • Manj teže kljub kovinski ojačitvi
  • Stabilnost, kjer jo potrebujete
  • Igrivost, kjer jo želite

Technologies

Base Graphic Explained

Zasnova drsne površine ima posebno geometrijsko obliko, ki prikazuje dve značilnosti smuči. Vodoravna linija označuje začetek rocker profila, diagonalna linija pa ob stiku z robnikom prikazuje najširšo točko smuči.

    Base Graphic Explained Base Graphic Explained