Izdelek je bil dodan v košarico

SPORTMACHINE 3 85 W (GW)

POPOLNO UDOBJE
050T11009G1 - ČRNA/BRONASTA/BELA
Čevlji Nordica Sportmachine 3 85 W obračajo glave in navdušujejo noge. S širšim, a nizkim 102 mm profilom in mehkejšo školjko je poudarek na udobju, ne da bi pri tem žrtvovali zmogljivost. Na novo zasnovani čevlji, ki zagotavljajo še boljši nadzor in natančnost, imajo le nekoliko mehkejši upogib kot čevlji Sportmachine 3 95 W, kar zagotavlja lahkotno in odzivno smuko, ki krepi samozavest. Konstrukcija 3 Force predstavlja novo zasnovo hrbtišča in manšete, ki povečuje učinkovitost z maksimalnim prenosom energije na smuči. Manšeto je mogoče tudi natančno prilagoditi, da se bolje prilega obliki vaših nog, kar ustvarja nevtralno držo, ki izboljšuje ravnotežje in zmanjšuje utrujenost. Za resnično osebno prileganje pa je mogoče prilagoditi tudi vložek in školjko čevlja. Čevlji Nordica Sportmachine 3 85 W so tako udobni kot samozavestni, zato so doma na vsakem delu smučišča.
POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 102
Upogib: 85
Volumen: MEDIUM
Teža: 1.78 kg
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 22.5 - 27.5
Podplati: Gripwalk Extra-Grip
Spodnji del školjke: Bimat PU
Zgornji del školjke: PP
Vložek: Precision Fit W Primaloft®
Zaponke: 2 Micro ALU;2 Micro ALU
SPORTMACHINE 3 85 W (GW)
INFRARED TECHNOLOGY

INFRARED TECHNOLOGY

Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.
 • natančno prileganje po meri
 • lajša pritisk na občutljivih predelih

GRIP WALK SOLES

Dandanašnji smučar zahteva smučarski čevelj, ki je vse bolj udoben in ponuja tehnologije, ki bolj kot kadarkoli prej olajšajo hojo v njih. Nordica Gripwalk® podplat je oblikovan tako, da omogoča enostavno hojo in je pripravljen za vpetje v Marker Gripwalk® vezi in druge podobne sisteme na trgu. Nordica Gripwalk® podplati so geometrije 9523 in se ne smejo uporabljati s tradicionalnimi alpskimi vezmi.
 • boljši oprijem na spremenljivem terenu
 • enostavna hoja
EASY ENTRY SOFT FLAP

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

ADJUSTABLE CUFF PROFILE
Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.
KORISTI ZA VAS
 • udobje
 • zmogljivost
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION
3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
KORISTI ZA VAS
 • udobje z več nadzora
 • večja moč in učinkovitost
 • boljši prenos energije
PRIMALOFT®
PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.
KORISTI ZA VAS
 • ohranja noge tople
 • ohranja noge suhe
Please accept marketing-cookies to watch this video.

POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!