Izdelek je bil dodan v košarico

New Nordica Collection WOMEN

BELLE

UMIRJENA SMUKA
Smuči zasnovane izključno za ženske
Ne glede na to, ali uživate na smeže steptanih smučiščih ali preprosto raziskujete gore, bo nova serija smuči Belle dvignila vaše smučanje na nov nivo. Smuči, ki jih navdihujejo desetletja raziskav in izkušenj, so zasnovane glede na vaše potreba. Da bi povečali vašo samozavest in zagotovili igrivo in mirno smuko pri kateri koli hitrosti, smo uporabili popolnoma novo tehnologijo Double Core. Ta med dva lesenima jedroma vsebuje dodatno jedro Pulse, namenjeno blaženju. Krajša plošča vezi zagotavlja lažji ugib smuči in tako prinaša večjo zmogljivost. Z znižanjem položaja zadnje plošče, pa tehnologija Natural Stance zagotavlja bolj naraven, osredotočen položaj, ki prinaša večji nadzor nad smučmi. Povečajte svoja pričakovanja in si ustvarite novo izkušnjo smučanja s smučmi Belle.

WILD BELLE

UMIRJENA SMUKA
Smuči zasnovane izključno za ženske
Smuči Wild Belle vam dajejo samozavest, ki jo potrebujete za napredek v smučanju in najlepše trenutke vašega življenja. Povsem nova serija Wild Belle je plod desetletja raziskav in izkušenj. Smuči so tako prilagojena edinstvenim potrebam all mountain smučark. Zagotavljajo zabavno, igrivo in zmogljivo smuko, ki bo stabilna, ne glede na hitrrost. Zahvaljujoč posebej oblikovani plošči vezi vam smuči kolekcije Wild Belle zagotavljajo bolj naraven, osredotočen položaj, ki izboljša nadzor nad smučmi. Prav tako pa edinstven položaj naredi upogib smuči lahkoten in raziskovanje pobočij enostavno kot še nikoli doslej. Ukrotite celotno goro s smučmi kolekcije Wild Belle.

DOBERMANN DC

TEKMOVALNI NAGON
DOVRŠENA HITROST
Celotna serija smuči Dobermann je zasnovana posebej za najzahtevnejše smučarje, ki od svojih smuči pričakujejo največ. Rezultat večletnih raziskav in testiranj so smuči, ki bodo kljub izjemni hitrosti v zavojih mirne. Za to poskrbi skupek tehnologij, med katerimi izstopa nova ploščica na vezeh Recoil Power Plate, ki zagotavlja naraven upogibni vzorec smuči, kar omogoča zelo odzivno smuko. Dodajte še živahno leseno sredico in dodatek titana - tako dobite smuči, ki hitro vožnjo spremenijo v absolutno zabavo. Vse smuči v seriji Dobermann so zasnovane po naših tekmovalnih smučeh, izdelki v seriji Dobermann pa so kot nalašč za smučarje, ki se radi preizkušajo v rekreativnih tekmovanjih.

SPITFIRE DC

VLADAR SMUČIŠČA
VSE JE V OBLIKI

Celotna serija smuči Dobermann Spitfire je posebej zasnovana za najzahtevnejše smučarje, ki od svojih smuči na pisti pričakujejo največ. Rezultat večletnih raziskav in testiranj na snegu so smuči, ki so mirne kljub hitrosti. Za to poskrbi skupek tehnologij, med katerimi izstopa ploščica na vezeh Recoil Power Plate, ki zagotavlja naraven upogibni vzorec smuči, kar vam bo omogočalo zelo odzivno smuko. Vse smuči v seriji Dobermann so zasnovane po naših tekmovalnih smučeh, izdelki v seriji Dobermann Spitfire pa so kot nalašč za smučarje, ki se radi preizkušajo v tekmovanjih kategorije Master, učitelje smučanja in za najzahtevnejše rekreativne smučarje na urejenih smučiščih.

SANTA ANA

POPOLNA SAMOZAVEST
ZMOGLJIVOST ENAKOVREDNA VAŠI STRASTI
Serija smuči Santa Ana bo poskrbela za nasmejano smuko od jutra do večera. Odlikuje jih popolna uravnoteženost, zmožnost hitrih zavojev z robnika na robnik in vrhunski oprijem za precizen carving. Lesena sredica s plastjo kovinske ojačitve bo poskrbela za odzivnost in stabilnost, ne glede na razmere in podlago. Santa Ana so naše najmočnejše, najlažje in najbolj igrive All Mountain smuči vseh časov. Hitro - smuka kjer in kakor želite vas čaka!

SANTA ANA FREE

SMUČAJTE, KJER IN KAKOR ŽELITE
ZAČUTITE SVOBODO
Kolekcija smuči Santa Ana Free je prava izbira za vse, ki pri pobočjih in podlagah ne delate izjem - za vas je pomembna zabava! Zahvaljujoč izredni uravnoteženosti oblike in konstrukcije te smuči poskbijo za gladko plovnost in lahkoto zavijanje, ne glede na globino snega. Ste za “powder”? Divjanje skozi grude? Ali pa za vožnjo čez drn in strn? Santa Ana smuči so pripravljene nav se! Začutite svobodo in smučajte povsod - kjer in kakor želite.

SANTA ANA UNLIMITED

Za željne napredka
Uživajte med vzponom. Zabavajte se med spustom.
Začnite svojo pustolovščino s smučmi Nordica Santa Ana Unlimited. Nordica Santa Ana Unlimited je res vsestranska, saj združuje nagrajeni dizajn Santa Ane in izjemno zmogljivost pri vzponu. Zahvaljujoč lahki karbonski konstrukciji pa so te all-mountain smuči še posebej enostavne za manevriranje tudi pri spustu. Zato so kot nalašč za vse smučarke, ki želijo napredovati s pomočjo legendarne zmogljivosti kolekcije Santa Ana, ki je zdaj še lažja in popustljivejša. Hiter skok na strmine pred službo, zabava na pistah smučarskega središča, spusti izven urejenega smučišča ... Santa Ana vam bo pomagala ujeti vaše sanje!

UNLEASHED

OSVOBODITE SVOJO USTVARJALNOST
SPREMENITE GORE V VAŠE IGRIŠČE.

Z ženskimi smučmi Nordica Unleashed poskrbite, da bo celotno gorovje vaše igrišče. Narejene so za sodobne smučarke prostega sloga in zagotavljajo popolno mešanico igrivosti in zmogljivosti, s katero lahko smučate po grbinah, se podate izven urejenih prog ali se prepustite globokemu snegu. Profil "rockered" v konicah in repih zlahka premaguje raznolike terene in spremenljive razmere. Za dodatno samozavest so smuči Unleashed W opremljene z leseno sredico, karbonom in kovinsko ojačitvijo posebne oblike. Na ta način je izboljšan oprijem robnikov in ublažene vibracije, kar zagotavlja še posebej mirno smuko. Z ženskimi smučmi Nordica Unleashed W pobegnite smučiščem, osvobodite svojo ustvarjalnost in se podajte na pot zabave.

DOBERMANN FIS

BREZ KONKURENCE
LEGENDARNA KOLEKCIJA DOBERMANN
Ko je čas, da damo vse od sebe, so smuči iz kolekcije Dobermann FIS edina izbira. Smuči, zasnovane z obsežnimi povratnimi informacijami nekaterih najboljših smučarjev na svetu, vključno s Felixom Neureutherjem, Dominikom Parisom in Fritzom Dopferjem, poskrbijo za najbolj zahtevne tekmovalce, ki se zadovoljijo samo z najboljšim. Zahvaljujoč svoji neprimerljivi zmogljivosti in natančnosti vzbujajo zaupanje in vam pomagajo doseči vaš potencial. Ne sanjajte samo o stopničkah – pridružite se družini Dobermann in stopite na sam vrh.

DOBERMANN 5

NOVA PREPOZNAVNA ČRNINA
NOV STANDARD NAJZMOGLJIVEJŠIH SMUČARSKIH ČEVLJEV

Čevlji Nordica Dobermann so že desetletja sinonim za neprimerljivo zmogljivost. S povsem novo, peto generacijo kolekcije Dobermann se tradicija nadaljuje. Čevlji Dobermann 5, oblikovani po zgledu Nordicinih čevljev Dobermann, preizkušenih v svetovnem pokalu, so prilagojeni potrebam zagretih smučarjev, ki si želijo hitrosti in obožujejo natančne zavoje. Popolnoma nova školjka se ponaša z izjemno trdno hrbtenico in gladkim upogibom, ki ga je mogoče zlahka prilagoditi za nadzor nad prenosom moči. S tem je zagotovljena večja podpora in hitrejši odziv. Posebej tanek vložek zagotavlja natančno in izpopolnjeno prileganje, ki še poveča nadzor. Zaradi povsem nove školjke in vložka je dolžina podplata čevljev Dobermann 5 manjša, kar omogoča bolj naravno upogibanje smuči in s tem še dodatno poveča vašo zmogljivost. S čevlji Nordica Dobermann 5 so sanjski zavoji zagotovljeni.

PROMACHINE

POPOLNA MOČ.
ZMOGLJIVOST, KI JO ZAHTEVATE IN UDOBJE, KI GA ŽELITE.
Smučarski čevlji iz serije Promachine so kombinacija udobja in vsestranskosti serije Speedmachine in zmogljivosti naših tekmovalnih čevljev iz serije Dobermann. Celotna serija čevljev Promachine (s 130, 120 in 110 upogiba) je naša najlažja in najbolj udobna serija zmogljivih vsestranskih čevljev. Školjka z 98 mm širine in anatomsko oblikovan 3D notranji čevelj poskrbita za absolutno prilagodljivost, odzivnost in natančnost. Promachine čevelj je izbira za smučarje, ki od svojih čevljev pričakujejo celodnevno udobje in zmogljivost.

SPEEDMACHINE

IZJEMNA ZMOGLJIVOST
ZMOGLJIVOST, KI JO ZAHTEVATE. UDOBJE, KI GA ŽELITE.
Nova serija Speedmachine 3 upravičuje svoje ime, ne glede na to, ali delate zavoje na sveže urejenem smučišču ali v celem snegu. All mountain smučarski čevlji, narejeni za smučarje, katerih strast ne pozna meja, zagotavljajo izjemno zmogljivost in nadzor. Popolnoma nova oblika notranjega čevlja in školjke zagotavlja nižjo težo, hkrati pa izjemno udobje in večji prenos moči. Za popolno prileganje vašim nogam, jih je mogoče zlahka prilagoditi. Ne glede na teren ali snežne pogoje vas smučarski čevlji Speedmachine 3 popeljejo na naslednjo raven.

SPORTMACHINE

POPOLNO UDOBJE
CELODNEVNO UDOBJE IN IZJEMNA ZMOGLJIVOST
Zmogljivost smučarskih čevljev ne bi smela stati udobja. S to mislijo smo razvili serijo smučarskih čevljev Sportmachine, namenjenih smučarjem, ki uživajo v vseh razmerah in na vseh podlagah. Zaradi širše zasnove školjke bodo ti čevlji kot uliti tudi tistim, katerih noge potrebujejo malce več prostora. Obuvanje in sezuvanje je preprosto, čevelj pa popolnoma prilagodljiv. Poskrbeli smo tudi za toploto, saj je notranji čevelj izoliran s tehnologijo Primaloft®. Širša zasnova zagotavlja več prostora tudi za tiste z večjimi mišicami meč, kar izboljša nevtralnejšo postavitev noge in posledično zmanjšuje otrplost. Smučarski čevlji Sportmachine vam brez dvoma zagotovijo potrebno samozavest in nadzor pri prav vsakem spustu.

UNLIMITED

KJER NI MEJA
MANJ TEŽE. VEČ ZABAVE.

Ni potrebno vedno sklepati kompromisov. Dokaz za to so čevlji Nordica Unlimited. Ti "All-Mountain" čevlji brez kompromisov so primerni za smučanje, hojo in turne podvige. Njihova manšeta Tri Force Cuff zagotavlja izjemen nadzor in odzivnost. Aluminijasti mehanizem ski-walk okrepi prenos moči pri spustih, hkrati pa ponuja izjemen obseg gibanja pri vzponih. Žični sistem zapenjanja čevlja se prilega oblikam vaših nog in zagotavlja natančno in udobno prileganje, medtem ko vam spodnja zaponka omogoča, da med hojo ali turnimi vzponi zlahka sprostite celoten sistem. Podplat čevljev, ki zagotavlja neverjeten oprijem in zmogljivost, je združljiv s standardnimi in turnimi vezmi. Če boste podplat iz sezone v sezono izpostavljali skalnatemu terenu, ga lahko zaradi njegove vijačne zasnove preprosto zamenjate. Spustite se v pustolovščino s čevlji Nordica Unlimited.

CRUISE

NOVA NEPOZABNA IZKUŠNJA
UDOBJE BREZ KOMPROMISOV
Zmogljivost smučarskih čevljev ne bi smela priti na račun udobja! Ta misel nas je vodila, ko smo razvijali serijo smučarskih čevljev Cruise, ki bo popolnoma preoblikovala vaše smučarske izkušnje. Gre za širši čevelj z izboljšano anatomsko obliko, ki omogoči najboljši nadzor in odzivnost. Zahvaljujoč posebni zasnovi zgornjega dela čevlja, ki ga lahko široko razpremo, je obuvanje in sezuvanje neverjetno lahko. Za še več udobja in še boljši nastop sta školjka in notranji čevelj popolnoma prilagodljiva vašim nogam. Serija smučarskih čevljev Cruise vam zagotavlja samozavest in nadzor. Zato - izboljšajte svojo izkušnjo in se nikoli več ne ozrite nazaj!

HF

OSTANITE NA SMUČEH DLJE
ZMOGLJIVOST, KI JO ZAHTEVATE. UDOBJE, KI GA ŽELITE.

80 let izkušenj in inovacij nam je omogočilo, da smo na novo definirali koncept modernega smučarskega čevlja, namenjenega vsem, ki enostavno želite na smučeh ostati dlje. Čevelj je zgrajen tako, da je obuvanje in sezuvanje povsem intuitivno - kot bi si nadeli domače copate. Še nikdar doslej zmogljivost ni s sabo prinesla toliko udobja. NEVERJETNO UDOBJE, ZMOGLJIVOST EPSKIH RAZSEŽNOSTI!

DOBERMANN 5 RD

NOVA PREPOZNAVNA ČRNINA
NOVA LEGENDA SVETOVNEGA POKALA

Nordicinemu Dobermannu niso tuje uvrstitve na zmagovalne stopničke svetovnega pokala. Že desetletja je standard, ob katerem se merijo vsi drugi tekmovalni čevlji. Zdaj pa je postal še boljši. Popolnoma prenovljeni čevlji Dobermann nadgrajujejo svojo bogato zgodovino, hkrati pa še povečujejo svojo legendarno zmogljivost. Čevlji Dobermann 5 RD, opremljeni s še bolj anatomsko skladnim prileganjem, zagotavljajo neprekosljivo natančnost in odzivnost. Njihova školjka povečuje zmogljivost in nadzor, medtem ko hrbtenica čevlja Bi-Injected Racing Spine zagotavlja neprimerljivo podporo. Z novim vložkom Heel Link, ki je še posebej tanek, se prilagodijo oblikam vašega stopala in varno pritrdijo peto ter tako ustvarijo popoln spoj med vašim stopalom, vložkom in školjko. Zaradi poenostavljene zasnove školjke in vložka ima podplat čevljev Doberman 5 RD zmanjšano dolžino, kar še poveča vašo zmogljivost. Da bi bili čevlji videti tako dobro, kot delujejo, imajo črn videz, ki ga dopolnjuje ikonični sijaj dobermanovih oči. Bodite hitri, tvegajte in uživajte v sladkem okusu zmage s čevlji Nordica Dobermann 5 RD.

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!