Izdelek je bil dodan v košarico

DOBERMANN 5 RD - SOFT L.C.

NOVA PREPOZNAVNA ČRNINA
050A1200100 - ČRNA
Za uvrstitev na najvišjo stopničko je potrebna samozavest - in Nordica Dobermann 5 RD-Soft LC jo premore v izobilju. Dobermann že desetletja služi kot standard, po katerem se merijo vsi drugi tekmovalni čevlji. Zdaj pa je bil popolnoma prenovljen, da bi zagotovil še večjo zmogljivost. Rezultat večletnih raziskav in izpopolnjevanj je tekmovalcem prilagojena zasnova z bolj anatomsko pravilnim prileganjem, ki zagotavlja neprimerljivo natančnost in odzivnost. Dobermann 5 RD-Soft LC je zaradi nižje manšete kot nalašč za elitne tekmovalce, ki so lažji ali nižji, ter za mlade perspektivne smučarje. Njegova popolnoma nova školjka povečuje zmogljivost in nadzor ter ima tekmovalno hrbtišče, ki zagotavlja neprimerljivo podporo. Ta onemogoča nagibanje na pete, hkrati pa ustvarja gladek upogib naprej, ki zlahka absorbira podlago. Njegov posebej tanek vložek Heel Link z vezalkami se prilagaja oblikam vašega stopala, hkrati pa trdno pritrdi peto. Zaradi poenostavljene zasnove školjke in vložka je dolžina čevlja Dobermann 5 RD-Soft LC krajša, kar še poveča vašo zmogljivost. Čaka vas zmaga - osvojite jo s čevlji Nordica Dobermann 5 RD-Soft LC.
POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 93
Upogib: 110
Volumen: RACE
Teža: 2.06 kg
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 22.5 - 29.5
Podplati: Not replaceable - Alpine DIN 5355
Spodnji del školjke: PU
Zgornji del školjke: PU
Vložek: Heel Link Laced Race Fit L.C.
Zaponke: RD 2 Micro ALU Scr.;2 Micro ALU
DOBERMANN 5 RD - SOFT L.C.
SOLES

SOLES

Priročnost smo združili z izjemno zmogljivostjo, tako da smo za kolekcijo Dobermann razvili popolnoma nov podplat. Zaradi te nove zasnove podplatov ni več treba brusiti. Z višino, prilagojeno standardu ISO 5355, so podplati za čevlje Dobermann že iz škatle pripravljeni, da se vpnejo v vaše vezi. Da bi spodbudili intuitiven in enoten pristop k določanju velikosti, smo opustili tradicionalni britanski sistem določanja velikosti in se odločili za standard Mondopoint.

 • 5 mm krajši podplati (vse velikosti)
 • trdni podplati - standard iso 5355
 • novi dvižniki (3 mm - 4 mm - 5 mm)
BI-INJECTED SPINE

BI-INJECTED SPINE

Nordica Bi-Injected Spine uporablja dve različni togosti plastike za zagotavljanje izjemne opore in gladkega upogiba naprej, ki absorbira podlago.

 • posebej oblikovana hrbtenica čevlja olajša povratek
 • dvojno vbrizgana konstrukcija nudi oporo, hkrati pa zagotavlja gladek upogib naprej
 • prilagodljiv upogib vam omogoča nadzor prenosa energije za čim boljši odziv.

HEEL LINK

Z zategovanjem vezalk sistema Heel Link se vložek zategne v vseh smereh, kar pritrdi peto nazaj v petni žep in se popolnoma prilega obliki vaše noge. Tako dosežemo popolno prileganje za izjemen nadzor in odzivnost.

 • popolna stabilnost pete
 • večji nadzor in odzivnost
DUAL SETTING QUICK SPOILER

Da bi lahko še bolj prilagodili prileganje in zmogljivost čevlja Dobermann, vložek vključuje spojler s povezano dvodelno zasnovo. Za največji nagib naprej uporabite oba dela spojlerja ali odstranite pomožni vstavek, da ga zmanjšate.

KORISTI ZA VAS
 • večji nadzor in natančnost
DYNAMIC STRAP

Z občutkom za podrobnosti - in željo, da bi izkoristili vsako priložnost za izboljšanje zmogljivosti - smo za najnovejšo kolekcijo Dobermann ustvarili popolnoma nov pašček. Vsak pašček Dynamic Power Strap vsebuje določeno število elastičnih trakov, ki so stkani skupaj in prilagojeni edinstveni prožnosti in zasnovi vsakega čevlja iz kolekcije Dobermann. Ti izboljšani paščki povečujejo nadzor in odzivnost.

KORISTI ZA VAS
 • 2 opciji: 3 in 2 elastična paščka
INNER FRONT CLOSURE

Tog velcro trak potisne jezik proti vložku in proti goleni, kar ustvari enotno prileganje, ki popolnoma oprime vašo nogo. To pripomore k boljši povezljivosti in odzivnosti.

KORISTI ZA VAS
 • boljše prileganje in nadzor
 • večji prenos energije
HIGH AND LOW WEDGES

Visoki in nizki vložki, ki so priloženi čevlju Dobermann, zagotavljajo takojšnjo rešitev za prilagajanje naklona čevlja, kar vam omogoča enostavno prilagoditev prileganja in zmogljivosti.

KORISTI ZA VAS
 • visoki in nizki vložki omogočajo enostavno prilagajanje naklona čevlja
 • z vložki lahko prilagodite prileganje in zmogljivost čevlja za boljši nadzor.
ADJUSTABLE LINER TONGUE
Zavihek z ježkom, nameščen na koncu notranjega čevlja, omogoča hitro prilagajanje za najboljšo nastavitev in prenos moči.
KORISTI ZA VAS
 • natančno prileganje po meri
 • več udobja
Please accept marketing-cookies to watch this video.

POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!