Izdelek je bil dodan v košarico

DOBERMANN 5 M L.C.

NOVA PREPOZNAVNA ČRNINA
050A2400100 - ČRNA
Če merite uspeh s stotinkami sekunde ali popolnim zavojem, Dobermann 5 M LC deli vašo strast. Dobermann že desetletja prevladuje na dirkah svetovnega pokala. Zdaj - potem ko je bil popolnoma preoblikovan - je boljši kot kdaj koli prej. Opremljen je s srednjim upogibom, nižjo manšeto in širino 96 mm, zato združuje izjemno zmogljivost in celodnevno udobje, zaradi česar je primeren za lažje ali nižje tekmovalce ter mlade smučarje v vzponu. Ta zasnova, oblikovana na podlagi dolgoletnih raziskav in izboljšav, ki so bile usmerjene k tekmovalcem, je bolj anatomsko pravilna in zagotavlja izjemno zmogljivost in natančnost, kar povečuje vašo samozavest. Povsem nova školjka modela Dobermann 5 M LC maksimalno poveča prenos energije, medtem ko hrbtišče nudi neprekosljivo podporo in ustvarja gladek upogib naprej, ki zlahka absorbira podlago. Zahvaljujoč poenostavljeni zasnovi vložka in školjke pa ima čevelj krajšo dolžino, kar še dodatno izboljša vašo zmogljivost. Ne glede na to, ali se podajate prek urejenih smučišč ali se potegujete za stopničke, Nordicin čevelj Dobermann 5 M LC se ne bo držal nazaj.
POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 96
Upogib: 110
Volumen: NARROW
Teža: 2.06 kg
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 22.5 - 27.5
Podplati: Not replaceable - Alpine DIN 5355
Spodnji del školjke: PU
Zgornji del školjke: PU
Vložek: Dobermann 5 Race laced L.C.
Zaponke: 2 Micro ALU Scr.;2 Micro ALU Scr.
DOBERMANN 5 M L.C.
SOLES

SOLES

Priročnost smo združili z izjemno zmogljivostjo, tako da smo za kolekcijo Dobermann razvili popolnoma nov podplat. Zaradi te nove zasnove podplatov ni več treba brusiti. Z višino, prilagojeno standardu ISO 5355, so podplati za čevlje Dobermann že iz škatle pripravljeni, da se vpnejo v vaše vezi. Da bi spodbudili intuitiven in enoten pristop k določanju velikosti, smo opustili tradicionalni britanski sistem določanja velikosti in se odločili za standard Mondopoint.

  • 5 mm krajši podplati (vse velikosti)
  • trdni podplati - standard iso 5355
  • novi dvižniki (3 mm - 4 mm - 5 mm)
BI-INJECTED SPINE

BI-INJECTED SPINE

Nordica Bi-Injected Spine uporablja dve različni togosti plastike za zagotavljanje izjemne opore in gladkega upogiba naprej, ki absorbira podlago.

  • posebej oblikovana hrbtenica čevlja olajša povratek
  • dvojno vbrizgana konstrukcija nudi oporo, hkrati pa zagotavlja gladek upogib naprej
  • prilagodljiv upogib vam omogoča nadzor prenosa energije za čim boljši odziv.
HIGH AND LOW WEDGES

HIGH AND LOW WEDGES

Visoki in nizki vložki, ki so priloženi čevlju Dobermann, zagotavljajo takojšnjo rešitev za prilagajanje naklona čevlja, kar vam omogoča enostavno prilagoditev prileganja in zmogljivosti.

  • visoki in nizki vložki omogočajo enostavno prilagajanje naklona čevlja
  • z vložki lahko prilagodite prileganje in zmogljivost čevlja za boljši nadzor.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!