Izdelek je bil dodan v košarico

SPORTMACHINE 3 90

POPOLNO UDOBJE
050T14007T1 - ČRNA/ANTRACIT/RDEČA
Nordicin model Sportmachine 3 90 je namenjen napredku, zato je poudarek na celodnevnem udobju. Po vzoru naših legendarnih čevljev Speedmachine so bili preoblikovani, da bi zagotovili še boljši nadzor in natančnost. Širša 102 mm oblika in mehkejši upogib modela Sportmachine 3 90 zagotavljata lahkotno in prizanesljivo smuko, ki je primerna za noge z velikim obsegom, obenem pa čevlji ponujajo nizek videz. Konstrukcija 3 Force ima novo zasnovo hrbtišča in manšete, ki z maksimalnim prenosom energije na smuči povečujeta samozavest in učinkovitost. Nastavljiv profil manšete je mogoče tudi natančno prilagoditi, da se bolje prilagaja obliki vaše noge. Za popolno prilagoditev pa je mogoče prilagajati tudi vložek in školjko čevlja. Izboljšajte svoje smučanje in izboljšajte svoj dan z Nordicinimi čevlji Sportmachine 3 90.
POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 102
Upogib: 90
Volumen: MEDIUM WIDE
Teža: 1.7 kg
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 24.5 - 32.5
Podplati: 5355 PU
Spodnji del školjke: Bimat PP
Zgornji del školjke: PP
Vložek: Comfort Fit Primaloft®
Zaponke: 2 Micro ALU;2 Micro ALU
SPORTMACHINE 3 90

3D CUSTOM CORK LINER

Notranji čevelj 3D Custom Cork je narejen iz naravnega materiala plute, ki pokriva površino pete, ki je bistveni del pri zagotavljanju stranskega prenosa moči. Ta odzivni material poleg tega zagotavlja tudi toplotno izolacijo, s čimer ohranja vaše noge vedno tople in suhe. Nenazadnje pa je pluto tudi enostavno prilagoditi, da dosežete najboljše prileganje.

 • natančno prileganje po meri
 • več toplote
 • blaženje udarcev
 • večji nadzor
EASY ENTRY SOFT FLAP

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

ADJUSTABLE CUFF PROFILE
Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.
KORISTI ZA VAS
 • udobje
 • zmogljivost
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION
3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
KORISTI ZA VAS
 • udobje z več nadzora
 • večja moč in učinkovitost
 • boljši prenos energije
PRIMALOFT®
PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.
KORISTI ZA VAS
 • ohranja noge tople
 • ohranja noge suhe
Please accept marketing-cookies to watch this video.

POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!