Dobermann 5 M

Nova prepoznavna črnina

Dobermann 5 M

Nova prepoznavna črnina
050A2200100Črna
Če sanjate o popolnih zavojih, najvišji hitrosti ali zmagovalnem odru, je Nordica Dobermann 5 M prava izbira za vas. Dobermann je že desetletja eden najbolj cenjenih čevljev na tekmah svetovnega pokala. Zdaj pa je bil popolnoma preoblikovan za še boljšo zmogljivost. S srednjim upogibom in širino 96 mm je čevelj Dobermann 5 M združil izjemen nadzor in odzivnost z dolgotrajnim udobjem, zato je to čevelj, ki ga izberejo tako lažji smučarji kot tudi perspektivni mladi tekmovalci. Rezultat večletnih raziskav in izpopolnjevanj je tekmovlacem prilagojena zasnova z bolj anatomsko pravilnim prileganjem, ki zagotavlja izjemno zmogljivost in natančnost ter dviguje vašo samozavest. Popolnoma nova školjka omogoča največji možni prenos energije, medtem ko je hrbtišče čevlja neprekosljiva podpora. To ustvarja gladko upogibanje naprej, ki zlahka absorbira podlago. Zaradi posebej poenostavljene zasnove vložka in školjke je dolžina čevlja Dobermann 5 M krajša, kar še poveča vašo zmogljivost. Ne glede na to, ali dneve preživljate na tekmovalni progi ali v zavojih daleč stran od nje, je Nordicin model Dobermann 5 M pripravljen uresničiti vaše sanje.
Specifikacije
 • Širina: 96
 • Volumen: Narrow
 • Teža (pol Para): 2310.0 g
Tehnologije
 • Velikosti: 22.5-29.5
 • Zgornji del školjke: PU
 • Spodnji del školjke: PU
 • Podplati: Not replaceable - Alpine DIN 5355
 • Zaponke: 2 Micro ALU Scr.;2 Micro ALU Scr.
 • Vložek: Dobermann 5 Race laced
Target User
Nivo SmuČanja
Širina Stopala
Upogib

Dobermann 5 / Technologies

Technologies

Bi-Injected Spine

Nordica Bi-Injected Spine uporablja dve različni togosti plastike za zagotavljanje izjemne opore in gladkega upogiba naprej, ki absorbira podlago.

 • Posebej oblikovana hrbtenica čevlja olajša povratek
 • Dvojno vbrizgana konstrukcija nudi oporo, hkrati pa zagotavlja gladek upogib naprej
 • Prilagodljiv upogib vam omogoča nadzor prenosa energije za čim boljši odziv.

Bi-Injected Spine Bi-Injected Spine
High and Low Wedges

High and Low Wedges

Visoki in nizki vložki, ki so priloženi čevlju Dobermann, zagotavljajo takojšnjo rešitev za prilagajanje naklona čevlja, kar vam omogoča enostavno prilagoditev prileganja in zmogljivosti.

 • Visoki in nizki vložki omogočajo enostavno prilagajanje naklona čevlja
 • Z vložki lahko prilagodite prileganje in zmogljivost čevlja za boljši nadzor.

Dual Setting Quick Spoiler

Da bi lahko še bolj prilagodili prileganje in zmogljivost čevlja Dobermann, vložek vključuje spojler s povezano dvodelno zasnovo. Za največji nagib naprej uporabite oba dela spojlerja ali odstranite pomožni vstavek, da ga zmanjšate.

 • Večji nadzor in natančnost

Dynamic Strap

Dynamic Strap

Z občutkom za podrobnosti - in željo, da bi izkoristili vsako priložnost za izboljšanje zmogljivosti - smo za najnovejšo kolekcijo Dobermann ustvarili popolnoma nov pašček. Vsak pašček Dynamic Power Strap vsebuje določeno število elastičnih trakov, ki so stkani skupaj in prilagojeni edinstveni prožnosti in zasnovi vsakega čevlja iz kolekcije Dobermann. Ti izboljšani paščki povečujejo nadzor in odzivnost.

 • 2 opciji: 3 in 2 elastična paščka


Compare with similar products Dobermann 5 M compare
Dobermann 5 S compare
Dobermann 5 RD - M compare
Širina 96 96 93
Volumen Narrow Narrow Race
Teža 2310.0 g 2310.0 g 2450.0 g
Podplati Not replaceable - Alpine DIN 5355 Not replaceable - Alpine DIN 5355 Not replaceable - Alpine DIN 5355
Zgornji del školjke PU PU PU
Vložek Dobermann 5 Race laced Dobermann 5 Race laced Heel Link Laced Race Fit
Technologies High and Low Wedges - Dual Setting Quick Spoiler - Dynamic Strap - Bi-Injected Spine High and Low Wedges - Soles - Dual Setting Quick Spoiler - Dynamic Strap - Bi-Injected Spine High and Low Wedges - Soles - Inner Front Closure - Dual Setting Quick Spoiler - Dynamic Strap - Heel Link - Bi-Injected Spine
DISCOVER DISCOVER
Please accept marketing-cookies to watch this video.

You may also like

PoiŠČite NajbliŽjo Trgovino