Kjer Se Dogajajo ČudeŽi

Stock

Kar nekaj najzmogljivejših - pa tudi najbolj prodajanih - smuči preteklega desetletja je nastalo v tovarni smuči v Mittersillu v Avstriji. Da bi ugotovil, kje ležijo razlogi za takšen uspeh, se je naš SKI test manager odpravil naravnost tja.

Whether or not you’ve ever heard of Mittersill, you’ve more than likely seen, and possibly skied on, the Austrian town’s key export: Skis. Over the past decade, the Tecnica Group Ski Competence Center — the biggest employer in town and main production facility for Nordica and Blizzard skis — has produced a majority of SKI Magazine’s top-scoring all-mountain planks, which also happen to be the best-selling skis in the United States.

Chains
Chains

Najpomembnejše Orodje V Tovarni So Preše Za Smuči. Namesto Nadgradenj Vsakih Nekaj Let Podjetje Raje Investira V Izboljšave Tega, Kar že Dokazano Deluje.

Chains

Od Leta 2012 Sta Znamki Nordica In Blizzard Tu Izdelali

29 Modelov Smuči, Ki So Si Prislužili Nagrado »best In Test« Revije Ski Magazine.

Po poročilih Snowsports Industries of America so bile smuči Black Pearl 88 znamke Blizzard in Enforcer 100 znamke Nordica najbolj prodajane smuči v Ameriki v letu 2019. Obe znamki sta okoli teh dveh modelov ustvarili prave družine smuči z različnimi oblikami a znanim imenom. Med take spadajo smuči Nordica Enforcer 93, katere so bile tretje nabolj prodajane v Ameriki v letu 2019, smuči Black Pearl 98, ki so si prislužile naziv »Best in Test« 2019 in pa letošnje zmagovalne smuči z nazimov »Best in Test« - Nordica Enforcer 104 Free.

Tal

Ne vem, če je bilo že kdaj čutiti toliko ponosa v Mittersillu, kot ga je čutiti odkar je sem prišla skupina Tecnica. Prepričani pa smo, da je s procesi, ki so se vzpostavili in investicijami v zaposlene pred nami še ogromno zgodb o uspehu.