Izdelek je bil dodan v košarico

CRAFTED epizoda #2: ENFORCER RE-INVENTEDNastalo v sodelovanju s Powder Magazine. Piše: Sierra Shafer. Fotografije: Simon Rainer


V drugi epizodi video serije CRAFTED Powder Magazina smo obiskali Evropo. Ustavili smo se v Albergu, kjer živi profesionalni smučar Stefan Häusl, ki je v sodelovanju z Nordicinim produktnim vodjem za smuči Florianom »Flojem« Seerom pomagal razviti dvoje smuči iz serije Enforcer.

Enforcer
Enforcer

V sezoni 2021 Nordica Enforcer 39 nadomešča s popolnoma prenovljenim Enforcerjem 94, ob tem pa prvič od njegovega nastanka v bolj igrivo zmogljiv model spreminja tudi Enforcerja 100. Zato ta epizoda serije Crafted ne govori le o dizajniranju smuči; govori predvsem o tem, kako različne osebnosti in njihove ideje lahko vrhunske izdelke naredijo še boljše.

»Zaupanje v material, zlasti pa zaupanje v svoje smuči je ključnega pomena. Zmogljivost ostaja ista, a gladkost smuke in igrivost sta izboljšani.
Smučanje se mi zdi tako zanimivo tudi zato, ker s smučanjem ostajam mlad, ostajam igriv, ostajam otrok.«

Stefan Häusl

Enforcer
Enforcer

»Velike novice pri celotni liniji Enforcer so, da smo zares vsaki dolžini smuči in širini smuči v 'pasu' prilagodili tudi rocker profila v konici in repu.
Zato prav vsaka velikost smuči zagotavlja smuko, kakršna ta enostavno mora biti.«

Florian Seer, produktni vodja

Enforcer

BECOME A NORDICAN
AND CONNECT WITH US