Item added to your cart

BACK<br>
ON STAGE
DOMINIK PARIS
BACK
ON STAGE
Who’s willing to put in the work offstage when times get tough?
WATCH THE VIDEO
OSTANI NA SMUČEH!
NOVI
ČEVLJI HF
Zahvaljujoč 80-letnim izkušnjam smo lahko na novo definirali moderen smučarski čevelj - za vse tiste, ki preprosto ne želite stopiti s smuči. Obuvanje je tako preprosto, kot bi nadeli svoje najljubše copate. Še nikdar ni zmogljivost s sabo prinesla tudi takšne mere udobja.
RAZIŠČI HF

"IT'S FAMILY TIME"
2. SEZONA

#NORDICAFAMILYTIME

Slogan »It's Family Time« (Čas je za družino) poudarja smučanje kot kakovostno preživet skupen družinski čas. Na smučeh družine skupaj preživijo vzpone, padce in navdihujoče trenutke na belih strminah.

EPIZODA 1:
MOM-CATION

KMALU: Dec. 2020

EPIZODA 2:
ALL TOGETHER

KMALU: Jan. 2021

Poglejte 1. sezono
ZGODBE
Young Guns
ZGODBE

Young Guns

We’re always used to see just a side of a medal, the brightest one, sometimes so bright that’s even blinding. But the sides are two. In the same way, the leader......

PREBERITE VEČ
KJER SE DOGAJAJO ČUDEŽI
ZGODBE

KJER SE DOGAJAJO ČUDEŽI

Kar nekaj najzmogljivejših - pa tudi najbolj prodajanih - smuči preteklega desetletja je nastalo v tovarni smuči v Mittersillu v Avstriji. Da bi ugotovil, kje ležijo razlogi za takšen uspeh,...

PREBERITE VEČ
Alex Vinatzer
DOBERMANN KLUB

TEKMOVALNINAGON

Ko je čas za smuko brez ovir, kolekcija Dobermann prednjači. Zahvaljujoč svoji edinstveni in nedosegljivi moči in natančnosti ta kolekcija vzbuja vašo samozavest in spodbuja vaš potencial. Prenehajte sanjati o odru za zmagovalce - pridružite se družini Dobermann in stopite nanj!

POSTANI DOBERMANN
Postani del Nordice.
Povežimo se!