ŽENSKE / SMUČI

SMUČI

ON PISTE

SENTRA

PREPROSTO ŠIK
KO SE ZDRUŽITA ZMOGLJIVOST IN LAHKOTNOST

Serija Sentra je zasnovana za ljubiteljice smučanja na urejenih smučiščih in izven njih, ki od svojih smuči pričakujejo lahkotnost in preprostost. Z izjemno močjo in oprijemom robnika na tršem snegu in lahko težo ter igrivostjo smo prepričani, da vam bodo te smuči služile odlično, ne glede, kam vas vaše snežne avanture popeljejo.

ON PISTE

DOBERMANN SPITFIRE

NADGRADNJA DOBERMANN-A
VSE JE V OBLIKI

Serija smuči Dobermann Spitfire je posebej zasnovana za najbolj zahtevne smučarje, ki od svojih smuči pričakujejo največ. Rezultat več letnih raziskav in testiranj so smuči, ki bodo mirne v zavojih kljub izjemni hitrosti. Za to poskrbi skupek tehnologij, med katerimi izstopa nov sistem vezi Recoil Power Plate, ki zagotavlja naraven upogibni vzorec smuči, kar vam bo omogočalo zelo odzivno smuko. Vse smuči v seriji Dobermann so zasnovane po naših tekmovalnih smučeh, izdelki v seriji Dobermann Spitfire pa so kot nalašč za smučarje, ki se radi preizkušajo v tekmovanjih kategorije Master, učitelje smučanja in za najbolj zahtevne rekreativne smučarje urejenih smučišč.

ON PISTE

DOBERMANN

TEKMOVALNI NAGON
DOVRŠENA HITROST

Serija smuči Dobermann je posebej zasnovana za najbolj zahtevne smučarje, ki od svojih smuči pričakujejo največ. Rezultat več letnih raziskav in testiranj so smuči, ki bodo mirne v zavojih kljub izjemni hitrosti. Za to poskrbi skupek tehnologij, med katerimi izstopa nov sistem vezi Recoil Power Plate, ki zagotavlja naraven upogibni vzorec smuči, kar vam bo omogočalo zelo odzivno smuko. Vse smuči v seriji Dobermann so zasnovane po naših tekmovalnih smučeh, izdelki v seriji Dobermann pa so kot nalašč za smučarje, ki se radi preizkušajo v rekreativnih tekmovanjih. 

FREESKI

SANTA ANA

UŽIVAJTE POVSOD
ZMOGLJIVOST, KI DOPOLNJUJE VAŠO STRAST

Od jutra pa do večera, serija smuči Santa Ana bo poskrbela za nasmešek na vašem obrazu. Smuči, ki so narejene za smučarke, ki uživajo v smuki po trših in mehkejših podlagah, odlikuje mirnost in moč. Konstrukcija lesene sredice iz lahkega lesa balzovca, ki je stisnjena med dve plasti kovinske ojačitve bo poskrbela za odzivnost in stabilnost, ne glede na razmere in podlago. Smuči pa so zaradi te posebne konstrukcija lažje, kar bo vrnilo igrivost in brezskrbnost v vašo smuko.

ALL MOUNTAIN

ASTRAL

POIŠČITE SVOJO POT
SAMOZAVEST SE ZAČNE TU

Sveže poteptana smučišča ali popoldanske grbine? Ni potrebno izbirati, serija smuči Astral se počuti kot doma povsod. Navdih za te smuči smo črpali iz naše večkratno nagrajene serije Santa Ana, kar nam je omogočilo izdelati smuči, ki jih odlikuje izjemna vsestranskost. Unikatna konstrukcija Hex Bridge, ki združuje leseno sredico in izjemno lahko kovinsko matrico daje smučem moč in stabilnost; ne glede na pogoje in podlago.

RACE

DOBERMANN FIS

TEKMOVALNI NAGON
ŠE HITREJE

Ko se združijo zvezde svetovnega pokala, kot so Felix Neureuther, Dominik Paris in Fritz Dopfer z našim oddelkom za razvoj, ste lahko prepričani, da smuči serije Dobermann združujejo vse, kar potrebujete za prevlado na snežnih strminah. Nova konstrukcija smuči Carbon Race Bridge smučem zagotavlja večjo torzijsko stabilnost in moč. Brez slabe vesti vam lahko zagotovimo, da so to najbolj dovršene smuči, ki so nastale izpod rok našega razvojnega oddelka, tako da se pripravite na nepredstavljivo hitrost in moč pod vašimi nogami.

FOLLOW US
"Sledite nam in postanite del družine Nordica!"
NAROČITE SE NA E-NOVICE