ŽENSKE / ČEVLJI

ČEVLJI

NARROW (98MM)

PROMACHINE

POPOLNA MOČ
ZAHTEVANA ZMOGLJIVOST. ŽELJENO UDOBJE.

Smučarski čevlji iz serije Promachine so kombinacija udobja in vsestranskosti serije Speedmachine in zmogljivosti naših tekmovalnih čevljev iz serije Dobermann. Celotna serija čevljev Promachine je najlažja in najbolj udobna serija zmogljivih vsestranskih čevljev, ki smo jo kadarkoli razvili. Školjka z 98 mm širine, anatomsko oblikovan 3D notranji čevelj in popolna prilagodljivost poskrbijo za neverjetno odzivnost in natančnost. Promachine čevelj je izbira za smučarje, ki od svojih čevljev pričakujejo celodnevno udobje in zmogljivost.

MEDIUM (100MM)

SPEEDMACHINE

IZJEMNA ZMOGLJIVOST
VSAK TEREN. VSI POGOJI. CEL DAN.

Serija smučarskih čevljev Speedmachine je namenjena vsem, ki smučanje živijo. Ta večkrat nagrajena serija je znana po svoji neizmerni moči in natančnosti v vseh pogojih ter na vseh podlagah. Za udobno smuko sta školjka in notranji čevelj popolnoma prilagodljiva vašim nogam. Poskrbeli pa smo tudi za toploto, saj je notranji čevelj izoliran s tehnologijo Primaloft®. Uživajte vaše smučarsko življenje v čevljih Speedmachine.

MEDIUM (100MM)

STRIDER

PODAJTE SE NA NOVE AVANTURE
LAŽJI VZPONI. SAMOZAVESTNI SPUSTI.

Naša nova kolekcija "hike&ski" smučarskih čevljev Strider je namenjena smučarjem in smučarkam, ki svoje snežne užitke rajše iščejo v nedotaknjenih gorah kot na urejenih smučiščih. Moderna in lahka zasnova školjke s širino 100 mm je primerna za večino velikosti nog že prvi trenutek, ko jih vzamete iz škatle. Vaši vzponi bodo zdaj lažji, spusti pa energični in polni samozavesti.

MEDIUM WIDE (102MM)

SPORTMACHINE

POPOLN NADZOR
ZAHTEVANA ZMOGLJIVOST. ŽELJENO UDOBJE.

Zmogljivost smučarskih čevljev ne bi smela priti na račun udobja. S tem razmišljanjem smo razvili serijo smučarskih čevljev Sportmachine, ki so namenjeni smučarjem, ki uživajo v vseh razmerah in na vseh podlagah. Širša zasnova školjke naredi te čevlje udobne tudi za tiste, ki za svoje noge potrebujejo malo več prostora. Obuvanje in sezuvanje teh čevljev je preprosto, saj smo jih zasnovali z udobjem v mislih. Poskrbeli pa smo tudi za toploto, saj je notranji čevelj izoliran s tehnologijo Primaloft®. Bodite brez dvomov, smučarski čevlji Sportmachine vam bodo nudili potrebno samozavest in nadzor čez celotne dneve vaših snežnih užitkov.

WIDE (104MM)

CRUISE

BREZČASNO UDOBJE
BREZSKRBNO UDOBJE IN ZABAVA

Za vse, ki se s smučanjem šele spoznavate, ali na smučeh ne preživite prav veliko dni, bi moralo biti smučanje preprosto, udobno, zabavno ter napredek hiter. Vse to so odlike serije smučarskih čevljev Cruise. Vse kar vas mora skrbeti, ko se s temi čevlji podate na strmine je to, kako boste čim bolj uživali v udobju.

RACE (93-98mm)

DOBERMANN WC

TEKMOVALNI NAGON
OBUJTE ČEVLJE DOBERMANN IN SE PRIPRAVITE NA HITROST

Tekmovalni smučarski čevlji serije Dobermann imajo že kar status legende med tekmovalci v svetovnem pokalu, tekmovalci mladinci in tudi boljšimi rekreativnimi smučarji. Čevlji so zasnovani, da potešijo potrebe vseh tekmovalcev, saj nudijo najboljšo stabilnost, oprijem in natančnost. Ne glede na to, kako težka je proga in konkurenca. Popoln oprijem noge in popolna količina prenesene energije na smuči premikata meje v tekmovalnem smučanju in skrbita za izredne rezultate že več kot 14 let.

RACE (93-98mm)

DOBERMANN GP

NI JE ČEZ KLASIKO
NOV STANDARD NAJZMOGLJIVEJŠIH SMUČARSKIH ČEVLJEV

Od leta 1999, ko smo prvič predstavili serijo smučarskih čevljev Dobermann, se je ogromno spremenilo. Niso se spremenile naše klasične štiri zaponke, zmogljiva školjka z 98 mm širine, niti ne udobni notranji čevelj. Kaj se je torej sploh spremenilo? Naše štiri zaponke smo dodelali, dodali smo tehnologijo Weather Guard, ki vas ščiti pred vdorom vode, izboljšali upogib in še veliko več. Ampak najbolje bo, da jih obujete na svoje noge in se pripravite na nepozabno smuko.

FOLLOW US
"Sledite nam in postanite del družine Nordica!"
NAROČITE SE NA E-NOVICE