Item added to your cart

ŽENSKE / ČEVLJI

ČEVLJI

DOBERMANN GP

NI JE ČEZ KLASIKO.
NOV STANDARD NAJZMOGLJIVEJŠIH SMUČARSKIH ČEVLJEV

Od leta 1999, ko smo prvič predstavili serijo smučarskih čevljev Dobermann, se je ogromno spremenilo. Niso se spremenile naše klasične štiri zaponke, zmogljiva školjka z 98 mm širine, niti ne udoben notranji čevelj. Kaj je torej sploh drugače? Naše štiri zaponke smo dodelali, dodali smo tehnologijo Weather Guard, ki vas ščiti pred vdorom vode, izboljšali upogib in še veliko več. Ampak najbolje bo, da jih obujete in se pripravite na nepozabno smuko.

PROMACHINE

POPOLNA MOČ.
ZMOGLJIVOST, KI JO ZAHTEVATE. UDOBJE, KI GA ŽELITE.

Smučarski čevlji iz serije Promachine so kombinacija udobja in vsestranskosti serije Speedmachine in zmogljivosti naših tekmovalnih čevljev iz serije Dobermann. Celotna serija čevljev Promachine je najlažja in najbolj udobna serija zmogljivih vsestranskih čevljev, ki smo jo kadarkoli razvili. Školjka z 98 mm širine, anatomsko oblikovan 3D notranji čevelj in popolna prilagodljivost poskrbijo za neverjetno odzivnost in natančnost. Promachine čevelj je izbira za smučarje, ki od svojih čevljev pričakujejo celodnevno udobje in zmogljivost.

SPEEDMACHINE

IZJEMNA ZMOGLJIVOST
VSAK TEREN. VSI POGOJI. CEL DAN.

Serija smučarskih čevljev Speedmachine je namenjena vsem, ki smučanje živijo. Ta večkrat nagrajena serija je znana po svoji neizmerni moči in natančnosti v vseh pogojih ter na vseh podlagah. Za udobno smuko sta školjka in notranji čevelj popolnoma prilagodljiva vašim nogam. Poskrbeli pa smo tudi za toploto, saj je notranji čevelj izoliran s tehnologijo Primaloft®. Uživajte svoje smučarsko življenje v čevljih Speedmachine.

STRIDER

PRIPRAVLJENI NA NOVE AVANTURE
LAŽJI VZPONI. SAMOZAVESTNI SPUSTI.

Nova kolekcija visoko zmogljivih, izjemno lahkih "hike&ski" smučarskih čevljev STRIDER® iz Nordice je namenjena smučarjem in smučarkam, ki užitke na snegu radi iščejo tako v nedotaknjenih gorah kot na urejenih smučiščih. Moderna in lahka zasnova školjke s širino 100 mm je primerna za večino velikosti nog v trenutku, ko jih vzamete iz škatle. Vaši vzponi bodo zdaj lažji, spusti pa energični in polni samozavesti.

HF

Keep Skiing
Performance You Demand. Comfort You Desire.

Building on 80 years of innovation, we have redefined the concept of modern ski boots to cater to those who just want to keep skiing. Extremely intuitive, stepping in and out of the new HF boot is as easy as sliding in and out of your favorite slippers. Never before has performance brought so much comfort. BLISSFUL COMFORT, EPIC PERFORMANCE!

SPORTMACHINE

POPOLN NADZOR
ZMOGLJIVOST, KI JO ZAHTEVATE. UDOBJE, KI GA ŽELITE.

Zmogljivost smučarskih čevljev ne bi smela stati udobja. S to mislijo smo razvili serijo smučarskih čevljev Sportmachine, ki so namenjeni smučarjem, ki uživajo v vseh razmerah in na vseh podlagah. Širša zasnova školjke naredi te čevlje udobne tudi za tiste, ki za svoje noge potrebujejo malo več prostora. Obuvanje in sezuvanje je preprosto, saj smo jih zasnovali z mislijo na udobje. Poskrbeli pa smo tudi za toploto, saj je notranji čevelj izoliran s tehnologijo Primaloft®. Bodite brez dvomov, smučarski čevlji Sportmachine vam bodo nudili potrebno samozavest in nadzor vse dni vaših užitkov na snegu.

CRUISE

NOVA NEPOZABNA IZKUŠNJA
UDOBJE - BREZ KOMPROMISOV!

Zmogljivost smučarskih čevljev ne bi smela stati udobja! Ta misel nas je vodila, ko smo razvijali serijo smučarskih čevljev Cruise, ki lahko zato vaše smučanje popelje na nov nivo. Gre za širši čevelj z izboljšano anatomsko obliko, ki omogoči najboljši nadzor in odzivnost. Zahvaljujoč posebni zasnovi zgornjega dela čevlja, ki ga lahko široko razpremo, je obuvanje in sezuvanje neverjetno lahko. Za še več udobja in še boljši nastop  sta školjka in notranji čevelj popolnoma prilagodljiva vašim nogam. Serija smučarskih čevljev Cruise vam zagotavlja samozavest in nadzor. Zato - izboljšajte svojo izkušnjo in se nikoli več ne ozrite nazaj!

DOBERMANN WC

TEKMOVALNI NAGON
OBUJTE ČEVLJE DOBERMANN IN SE PRIPRAVITE NA HITROST

Tekmovalni smučarski čevlji serije Dobermann so med tekmovalci v svetovnem pokalu, tekmovalci mladinci in tudi boljšimi rekreativnimi smučarji znani kot legendarni čevlji. Zasnovani so, da potešijo potrebe vseh tekmovalcev, saj nudijo najboljšo stabilnost, oprijem in natančnost - ne glede na to, kako težka je proga in konkurenca. Popoln oprijem noge in popolna količina prenesene energije na smuči premikata meje v tekmovalnem smučanju in skrbita za izredne rezultate že več kot 14 let.