Izdelek je bil dodan v košarico

ŽENSKE /ČEVLJI /98MM ŠIRINE

DOBERMANN GP

DOBERMANN GP

NI JE ČEZ KLASIKO.
NOVI STANDARD NAJZMOGLJIVEJŠIH SMUČARSKIH ČEVLJEV
Od leta 1999, ko smo prvič predstavili serijo smučarskih čevljev Dobermann, se je ogromno spremenilo - a ne naše klasične štiri zaponke, zmogljiva školjka z 98 mm širine ali pa udoben notranji čevelj. Kaj je torej sploh drugače? Štiri zaponke smo dodelali, dodali smo tehnologijo Weather Guard, ki vas ščiti pred vdorom vode, izboljšali upogib in še veliko več. Najbolje bo, da jih obujete in se pripravite na nepozabno smuko.

DOBERMANN GP

TEHNOLOGIJA

3D CUSTOM CORK LINER

Notranji čevelj 3D Custom Cork je narejen iz naravnega materiala plute, ki pokriva površino pete, ki je bistveni del pri zagotavljanju stranskega prenosa moči. Ta odzivni material poleg tega zagotavlja tudi toplotno izolacijo, s čimer ohranja vaše noge vedno tople in suhe. Nenazadnje pa je pluto tudi enostavno prilagoditi, da dosežete najboljše prileganje.
  • Natančno prileganje po meri
  • Poveča toploto
  • Blaženje udarcev
  • Poveča nadzor
DUAL EASY ENTRY

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

INFRARED TECHNOLOGY
Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.
KORISTI ZA VAS
  • Natančno prileganje po meri
  • Lajša pritisk na občutljivih predelih
FULL MOTION PIVOT
Odlično orodje, ki popelje prilagajanje zmogljivosti vaših čevljev na višjo raven. Full Motion Pivot ima dve nastavitvi. Klasična ali "OFF" in odzivna ali "ON", ki omogoča, da se zgornji del čevlja obrne navzven za 2 mm in zagotovi več moči in nadzora.
KORISTI ZA VAS
  • Prilagoditev zgornjega dela čevlja
  • Boljši prenos moči

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!