Izdelek je bil dodan v košarico

SPORTMACHINE 3 75 W

POPOLNO UDOBJE
050T15003A9 - ČRNA - ANTRACIT - ROZA
Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 3 75 W povečujejo samozavest in nadzor ter vam pomagajo postati boljša smučarka. Na novo zasnovani čevlji, ki zagotavljajo še boljši nadzor, imajo 102 milimetrski širši, a hkrati nizek profil in mehkejšo školjko, ki je še posebej prizanesljiva. Konstrukcija 3 Force Construction predstavlja novo zasnovo hrbtišča in manšete, ki povečuje zmogljivost z maksimalnim prenosom energije na smuči. Za bolj nevtralno držo, ki izboljša ravnotežje in zmanjša utrujenost, je mogoče manšeto čevlja natančno prilagoditi, da se prilega obliki vaših nog. Za resnično osebno prilagajanje pa je mogoče školjko in vložek zlahka prilagoditi. Nordica Sportmachine 3 75 W s poudarkom na napredku vam omogočajo, da pozabite na svoja stopala in uživate dan v udobju.
POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 102 MM
Volumen: MEDIUM WIDE
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 22,5-27,5
Podplati: 5355 PU
Spodnji del školjke: BIMAT PP
Zgornji del školjke: PP
Notranji čevelj: Comfort Fit W Primaloft®
Zaponke: 4 MICRO ALU
Spojler: ACP
pašček Power Strap: 35 MM
Canting: DUAL
SPORTMACHINE 3 75 W

NEW BUCKLES DESIGN

Tako kot pri ACP smo tudi pri zaponkah na podlagi študij in raziskav izdelali posebno zasnovo za moške in ženske. Investicija, ki ni le domiseln kozmetični dodatek, temveč nam daje priložnost, da izboljšamo oprijem zaponk in jih tako odpiramo in zapiramo lažje kot kdaj koli prej.

 • NOVO ZASNOVA ZA MOŠKE IN ŽENSKE
 • LAŽJE ODPIRANJE IN ZAPIRANJE ZAPONK

BACK TOOTH CONSTRUCTION

Vedno je težko izboljšati nekaj, kar je skoraj popolno. Zato je naša ekipa za raziskave in razvoj vložila ves trud v izboljšanje zmogljivosti novega Sportmachine čevlja. Ta ambiciozen cilj je dosegla s preoblikovanjem celotne manšete, tako da je dodala zadnji zob kot povezavo med školjko in manšeto, kot smo to že storili pri naših uspešnih linijah Promachine in Speedmachine. Ta tehnična značilnost poveča zmogljivost in občutek za carving na novo raven pri modelu Sportmachine.

 • VEČJA ZMOGLJIVOST
 • ENAKO PRILJUBLJENO UDOBJE.

NEW ACP

Nenehna analiza nog in anatomije nas je pripeljala do pomembnih ciljev pri razlikovanju ne le izdelkov, temveč celo tehnologij med moškimi in ženskimi smučarji. Z ACP smo zasnovali posebno obliko, ki se bolje prilega ženskim nogam. Pri ženskem modelu je naša ekipa razvila tudi drugačen sistem, ki je na manšeto pritrjen le z enim vijakom (moška različica ima dva vijaka), kar omogoča bolj naraven upogib in togost glede na moč in potrebe žensk.

 • MOŠKIM IN ŽENSKAM PRILAGOJENA FUNKCIJA
NEW LINER

NEW LINER

Vložki so duša vsakega smučarskega čevlja: zato vedno iščemo inovacije in investicije v tem segmentu. V novem modelu Sportmachine smo vložek nadgradili z uporabo nekaterih najbolj inovativnih funkcij, ki so prisotne v naši liniji smučarskih čevljev. Črna 3D pluta zagotavlja popolno anatomsko obliko za zagotavljanje udobja, saj jo je mogoče z uporabo naše Nordicine peči enostavno prilagoditi in tako ustvariti lasten popoln vložek. Črna pluta, ki izhaja iz našega vložka Speedmachine, daje očarljiv in agresiven videz. Plast Isotherm skupaj z našo dobro znano tehnologijo Primaloft zagotavlja, da bodo vaša stopala ostala topla in suha ves dan.

 • POPOLNO PRILAGAJANJE
 • TOPLE IN SUHE NOGE

3D CUSTOM CORK LINER

Notranji čevelj 3D Custom Cork je narejen iz naravnega materiala plute, ki pokriva površino pete, ki je bistveni del pri zagotavljanju stranskega prenosa moči. Ta odzivni material poleg tega zagotavlja tudi toplotno izolacijo, s čimer ohranja vaše noge vedno tople in suhe. Nenazadnje pa je pluto tudi enostavno prilagoditi, da dosežete najboljše prileganje.
 • Natančno prileganje po meri
 • Poveča toploto
 • Blaženje udarcev
 • Poveča nadzor
DUAL EASY ENTRY

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

INFRARED TECHNOLOGY
Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.
KORISTI ZA VAS
 • Natančno prileganje po meri
 • Lajša pritisk na občutljivih predelih
ADJUSTABLE CUFF PROFILE
Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.
KORISTI ZA VAS
 • Udobje
 • Zmogljivost
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION
3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
KORISTI ZA VAS
 • Udobje z več nadzora
 • Večja moč in učinkovitost
 • Boljši prenos energije
Please accept marketing-cookies to watch this video.

POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!