Izdelek je bil dodan v košarico

STRIDER 95 W DYN

NAREJENI ZA AVANTURE
050P20024C3 - ČRNA - RJAVA - RDEČA
Strider 95 W si želi novih pustolovščin - vam pa ob tem zagotavlja udobje, samozavest in vsestranskost. Postavlja nove standarde spusta v kategoriji ‘hike’, izboljša vašo izkušnjo in poveča užitek. S prizanesljivim upogibom in 100 mm širine stopala poskrbi, da je udobno tudi prečenje zahtevnih terenov. ‘Alpine hike’ mehanizem omogoča radodarno 46-stopinjsko premikanje, zato je hoja (na vrh hriba ali pa zgolj po parkirišču) izredno udobna, v ‘ski’ položaju (pri spustih) pa ta čevelj nudi izjemno moč in natančnost. Lahek zunanji in notranji čevelj sta za popolno prileganje še dodatno prilagodljiva, topla in suha stopala pa zagotavlja tehnologija Primaloft®. Dynafit vložki vsestranskost uporabe še povečajo, Grip Walk podplat pa poskrbi za oprijem, trpežnost in zmogljivost. Nove avanture so s čevlji Strider 95 W že na vidiku!
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 100 MM
Volumen: MEDIUM
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 22.5 - 27.5
Podplati: Gripwalk Extra-Grip
Spodnji del školjke: INFRARED PU
Zgornji del školjke: CARBON TRIAX
Oblika čevlja: PRECISION FIT PRIMALOFT TF
Notranji čevelj: 3D Cork Fit W Primaloft® LIGHT
Zaponke: 4 MICRO ALU
pašček Power Strap: 45 MM
STRIDER 95 W DYN

HIKE/SKI MECHANISM

Hike/ski mehanizem je ena zaponka, nameščena na zadnji strani zgornjega dela čevlja. Standardna nastavitev ohranja čevelj blokiran za najboljše spuste, medtem ko "hike" način zrahlja čevelj, da lažje dosežete najvišje vrhove. Ta nastavitev hkrati zagotavlja edinstven občutek hoje zahvaljujoč 46 stopinskemu obsegu gibanja.
 • Edinstvena zmogljivost pri spustih
 • 46° obseg gibanja

GRIP WALK SOLES

Dandanašnji smučar zahteva smučarski čevelj, ki je vse bolj udoben in ponuja tehnologije, ki bolj kot kadarkoli prej olajšajo hojo v njih. Nordica Gripwalk® podplat je oblikovan tako, da omogoča enostavno hojo in je pripravljen za vpetje v Marker Gripwalk® vezi in druge podobne sisteme na trgu. Nordica Gripwalk® podplati so geometrije 9523 in se ne smejo uporabljati s tradicionalnimi alpskimi vezmi.
 • Boljši oprijem na spremenljivem terenu
 • Enostavna hoja

3D CUSTOM CORK LINER

Notranji čevelj 3D Custom Cork je narejen iz naravnega materiala plute, ki pokriva površino pete, ki je bistveni del pri zagotavljanju stranskega prenosa moči. Ta odzivni material poleg tega zagotavlja tudi toplotno izolacijo, s čimer ohranja vaše noge vedno tople in suhe. Nenazadnje pa je pluto tudi enostavno prilagoditi, da dosežete najboljše prileganje.
 • Natančno prileganje po meri
 • Poveča toploto
 • Blaženje udarcev
 • Poveča nadzor
INFRARED TECHNOLOGY
Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.
KORISTI ZA VAS
 • Natančno prileganje po meri
 • Lajša pritisk na občutljivih predelih
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION
3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
KORISTI ZA VAS
 • Udobje z več nadzora
 • Večja moč in učinkovitost
 • Boljši prenos energije
PRIMALOFT®
PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.
KORISTI ZA VAS
 • Ohranja noge tople
 • Ohranja noge suhe

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!