Izdelek je bil dodan v košarico

STRIDER 115 W DYN

NAREJENI ZA AVANTURE
050P17024A3 - RJAVA - ČRNA - RDEČA
Smučarski čevlji za vsa dekleta in ženske, ki uživajo v avanturah izven smučišč. Zmogljivost tekmovalnega čevlja v čevlju, ki vas spremlja v neraziskanih pobočjih. Smučarski čevlji Strider Pro 115 W DYN so ženska verzija čevljev Strider Pro, in se ponašajo z agresivnim upogibom in vsestransko 100 mm širino čevlja. Lastnosti, ki vam bosta dali samozavest tudi v najbolj zahtevnih razmerah in terenu. Hike/ski mehanizem omogoča kar 46-stopinjsko premikanje, a kljub temu v "ski" položaju nudi izjemno moč in natančnost pri spustih. Tehnologija prilagajanja čevlja omogoča tem izjemno lahkim čevljem popolno prilagajanje vašim nogam, medtem ko Primaloft® izolacija ohranja vaše noge tople in suhe. Za dodatno vsestranskost so čevlji opremljeni z vložki Dynafit, unikatni podplati Michelin® pa vam bodo nudili izjemen oprijem, vzdržljivost in zmogljivost na vseh terenih.
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 100 MM
Volumen: MEDIUM
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 22.5 - 27.5
Podplati: Gripwalk Extra-Grip
Spodnji del školjke: INFRARED GRILAMID
Zgornji del školjke: CARBON TRIAX
Oblika čevlja: PRECISION FIT PRIMALOFT TF
Notranji čevelj: 3D Cork Fit W Primaloft® LIGHT
Zaponke: 4 MICRO ALU
pašček Power Strap: 45 MM
STRIDER 115 W DYN

HIKE/SKI MECHANISM

Hike/ski mehanizem je ena zaponka, nameščena na zadnji strani zgornjega dela čevlja. Standardna nastavitev ohranja čevelj blokiran za najboljše spuste, medtem ko "hike" način zrahlja čevelj, da lažje dosežete najvišje vrhove. Ta nastavitev hkrati zagotavlja edinstven občutek hoje zahvaljujoč 46 stopinskemu obsegu gibanja.
 • Edinstvena zmogljivost pri spustih
 • 46° obseg gibanja

MICHELIN GRIP WALK SOLES (Strider)

Dandanašnji smučar zahteva smučarski čevelj, ki je vse bolj udoben in ponuja tehnologije, ki bolj kot kadarkoli prej olajšajo hojo v njih. Nordica Gripwalk® Strider podplat je oblikovan tako, da omogoča enostavno hojo in je pripravljen za vpetje v Marker Gripwalk® vezi in druge podobne sisteme na trgu. Nordica Gripwalk® podplati so geometrije 9523 in se ne smejo uporabljati s tradicionalnimi alpskimi vezmi.
 • Boljši oprijem na poledenelem terenu
 • Naravna hoja

3D CUSTOM CORK LINER

Notranji čevelj 3D Custom Cork je narejen iz naravnega materiala plute, ki pokriva površino pete, ki je bistveni del pri zagotavljanju stranskega prenosa moči. Ta odzivni material poleg tega zagotavlja tudi toplotno izolacijo, s čimer ohranja vaše noge vedno tople in suhe. Nenazadnje pa je pluto tudi enostavno prilagoditi, da dosežete najboljše prileganje.
 • Natančno prileganje po meri
 • Poveča toploto
 • Blaženje udarcev
 • Poveča nadzor
INFRARED TECHNOLOGY
Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.
KORISTI ZA VAS
 • Natančno prileganje po meri
 • Lajša pritisk na občutljivih predelih
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION
3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
KORISTI ZA VAS
 • Udobje z več nadzora
 • Večja moč in učinkovitost
 • Boljši prenos energije
PRIMALOFT®
PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.
KORISTI ZA VAS
 • Ohranja noge tople
 • Ohranja noge suhe

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!