Izdelek je bil dodan v košarico

SPEEDMACHINE HEAT W (85)

IZJEMNA ZMOGLJIVOST
050H4403541 - ČRNA - ANTRACIT - BELA
Gore kličejo - in Speedmachine 85 W s tehnologijo Heat se z veseljem odzove! Glavni poudarek je na toploti in udobju, a obenem tudi na zmogljivosti. Ta inovativen čevelj vam omogoča, da smučate po vseh vrstah strmin, cel dan. Integrirana toplotna tehnologija zagotavlja celodnevno toploto, ki jo regulirate kar s pomočjo aplikacije na svojem pametnem telefonu. Custom cork (pluta) notranji čevelj poskrbi za udobje, Primaloft izolacija pa za še boljšo zaščito pred mrazom. Za pravo udobje in najboljšo smuko se mora čevelj tudi dobro prilegati - zato ima Speedmachine 85 W Heat tudi popolnoma prilagodljiv notranji in zunanji čevelj. Ti premium All Mountain čevlji bodo vašo smuko ponesli na višji nivo! Smučajte z užitkom in samozavestjo, ne mrzlimi nogami. Za vse poskrbi Speedmachine 85 W Heat.
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 100 MM
Volumen: MEDIUM
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 22.0 - 27.5
Podplati: 5355 PU (extra sales kit: Gripwalk, Canted Lifter)
Spodnji del školjke: INFRARED PU
Zgornji del školjke: INFRARED PU
Oblika čevlja: PERFORMANCE FIT TF
Notranji čevelj: Precision Fit W Heat
Zaponke: 4 MICRO ALU
Spojler: ACP
pašček Power Strap: 35 MM
Canting: DUAL
SPEEDMACHINE HEAT W (85)

ADJUSTABLE CUFF PROFILE

Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.
 • Udobje
 • Zmogljivost
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
 • Udobje z več nadzora
 • Večja moč in učinkovitost
 • Boljši prenos energije
DUAL EASY ENTRY

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

INFRARED TECHNOLOGY

Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.

KORISTI ZA VAS
 • Natančno prileganje po meri
 • Lajša pritisk na občutljivih predelih
PRIMALOFT®

PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.

KORISTI ZA VAS
 • Ohranja noge tople
 • Ohranja noge suhe
THERM-IC Powered Heat

Integrirana Thermic tehnologija bo poskrbela, da bodo vaša stopala topla in udobna. Čas uporabe: 17/18 ur pri nastavitvi moči "1". 8/9 ur pri nastavitvi moči "2". 4/5 ur pri nastavitvi moči "3". Aplikacija omogoča priročen nadzor toplote prek vašega mobilnega telefona. Preprosto prenesite brezplačno aplikacijo in OSTANITE NA SMUČEH DLJE!

KORISTI ZA VAS
 • Poveča toploto
 • Več udobja
Povežite se in postanite član družine Nordica!