Izdelek je bil dodan v košarico

PRO MACHINE 85 W

POPOLNA MOČ.
050F5401Q04 - ČRNA - BELA - ZELENA
Čevlji Promachine 85 W so dokaz, da so lahko mehkejši čevlji še kako zmogljivi. Primerni so za lažje ženske, ki za upogib uporabijo malo manj moči in želijo preciznost. Promachine 85 W so lahki in energični čevlji z nizkim volumnom in širino 98 mm. Odlično se obnesejo na vseh vrstah podlage, od urejenih smučišč pa do grbin in popoldanske smuke. Uporabili smo mehkejše materiale in izolacijo Primaloft za notranji čevelj, prav tako pa smo ustvarili tudi malce več prostora v samem čevlju. Čeprav je flex the čevljev mehak, so na zadnjem delu ojačani z nekoliko tršo plastiko. Zato boste stabilne, prenos energije pa bo učinkovitejši, hiter in natančen. Dekleta in ženske, ki ne želijo na račun mehkejšega upogiba žrtvovati zmogljivosti in popolnega prileganja, bodo nad temi čevlji navdušena.
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 98 MM
Volumen: NARROW
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 22.0 - 27.5
Podplati: 5356 PU EXTRA GRIP (extra sales kit: Gripwalk, Canted Lifter)
Spodnji del školjke: INFRARED PU
Zgornji del školjke: INFRARED PU
Oblika čevlja: PRECISION FIT PRIMALOFT TF
Notranji čevelj: ISOTHERM 3D W Primaloft®
Zaponke: 4 MICRO ALU
pašček Power Strap: 35 MM
Canting: DUAL
PRO MACHINE 85 W
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
  • Udobje z več nadzora
  • Večja moč in učinkovitost
  • Boljši prenos energije
DUAL EASY ENTRY

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

INFRARED TECHNOLOGY

Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.

KORISTI ZA VAS
  • Natančno prileganje po meri
  • Lajša pritisk na občutljivih predelih
ISOTHERM

Isotherm je eden izmed mnogih materialov, ki smo jih uporabili za izdelavo naših notranjih čevljev. Zanj je dobro znano, da ohranja toploto in odvaja vlago.

KORISTI ZA VAS
  • Noge ostanejo tople
  • Noge ostanejo suhe
PRIMALOFT®

PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.

KORISTI ZA VAS
  • Ohranja noge tople
  • Ohranja noge suhe
Povežite se in postanite član družine Nordica!