Izdelek je bil dodan v košarico

NOVICE - KOLEKCIJA '22-'23

SPORTMACHINE 3

POPOLN NADZOR

VEČJI VOLUMEN, KI USTREZA VEČJEMU ŠTEVILU SMUČARJEV
NEPRIMERLJIVO UDOBJE
VEČJA ZMOGLJIVOST.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

NOV SISTEM ACP SPORTMACHINE

Novi čevlji Sportmachine so opremljeni z nastavljivim profilom manšete (ACP), ki z enim samim gibom omogoča nevtralen stoječi položaj za vsako velikost noge, zaradi česar je celodnevno smučanje lažje in udobnejše. Našemu oddelku za raziskave in razvoj je uspelo na novo opredeliti to funkcijo, tako da je še boljša kot v preteklosti. Z novim sistemom ACP lahko Sportmachine zadovolji večje število različnih smučarjev, saj je skupna prostornina za 14 mm večja. Poleg tega se novi sistem ACP privije na manšeto, kar zagotavlja večjo zmogljivost pri smučanju.

ISTA TEHNOLOGIJA,
DVA RAZLIČNA SISTEMA ACP

Nenehna analiza nog in anatomije nas je pripeljala do pomembnih ciljev pri razlikovanju ne le izdelkov, temveč celo tehnologij med moškimi in ženskimi smučarji. Z ACP smo zasnovali posebno obliko, ki se bolje prilega ženskim nogam. Pri ženskem modelu je naša ekipa razvila tudi drugačen sistem, ki je na manšeto pritrjen le z enim vijakom (moška različica ima dva vijaka), kar omogoča bolj naraven upogib in togost glede na moč in potrebe žensk.
  • MOŠKIM IN ŽENSKAM PRILAGOJENA FUNKCIJA

KONSTRUKCIJA ZADNJEGA ZOBA

Vedno je težko izboljšati nekaj, kar je skoraj popolno. Zato je naša ekipa za raziskave in razvoj vložila ves trud v izboljšanje zmogljivosti novega Sportmachine čevlja. Ta ambiciozen cilj je dosegla s preoblikovanjem celotne manšete, tako da je dodala zadnji zob kot povezavo med školjko in manšeto, kot smo to že storili pri naših uspešnih linijah Promachine in Speedmachine. Ta tehnična značilnost poveča zmogljivost in občutek za carving na novo raven pri modelu Sportmachine.
  • VEČJA ZMOGLJIVOST
  • ENAKO PRILJUBLJENO UDOBJE.

NOVA ZASNOVA ZAPONK

Tako kot pri ACP smo tudi pri zaponkah na podlagi študij in raziskav izdelali posebno zasnovo za moške in ženske. Investicija, ki ni le domiseln kozmetični dodatek, temveč nam daje priložnost, da izboljšamo oprijem zaponk in jih tako odpiramo in zapiramo lažje kot kdaj koli prej.
  • NOVO ZASNOVA ZA MOŠKE IN ŽENSKE
  • LAŽJE ODPIRANJE IN ZAPIRANJE ZAPONK

NOV VLOŽEK

Vložki so duša vsakega smučarskega čevlja: zato vedno iščemo inovacije in investicije v tem segmentu. V novem modelu Sportmachine smo vložek nadgradili z uporabo nekaterih najbolj inovativnih funkcij, ki so prisotne v naši liniji smučarskih čevljev. Črna 3D pluta zagotavlja popolno anatomsko obliko za zagotavljanje udobja, saj jo je mogoče z uporabo naše Nordicine peči enostavno prilagoditi in tako ustvariti lasten popoln vložek. Črna pluta, ki izhaja iz našega vložka Speedmachine, daje očarljiv in agresiven videz. Plast Isotherm skupaj z našo dobro znano tehnologijo Primaloft zagotavlja, da bodo vaša stopala ostala topla in suha ves dan.
  • POPOLNO PRILAGAJANJE
  • TOPLE IN SUHE NOGE

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!