Izdelek je bil dodan v košarico

THE CRUISE 120

NOVA NEPOZABNA IZKUŠNJA
05064000N44 - ČRNA - RDEČA - BELA
Ko je čas, da daste vse od sebe, Cruise 120 poskrbi za dvig samozavesti in izboljšan nastop. Povečana širina čevlja poskrbi za več udobja, anatomska oblika pa za vrhunski nadzor in odzivnost. Zahvaljujoč posebni tehnologiji se čevelj razpre tako široko, da je obuvanje in sezuvanje izredno preprosto. Prilagodljiv je tudi zgornji del čevlja, da se bolje prilagaja mečem, kar zagotavlja naravno pozicijo noge, minimalno utrujenost ter čim boljše ravnotežje in nadzor. Za še večje udobje in izboljšan nastop sta tako notranji kot zunanji čevelj popolnoma prilagodljiva. Zahvaljujoč Primaloft® izolaciji je Cruise 120 tudi izredno topel.
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 104 MM
Volumen: WIDE
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 24.0 - 32.5
Spodnji del školjke: PU
Zgornji del školjke: PU
Oblika čevlja: PRECISION FIT TF
Notranji čevelj: Performance Fit Primaloft®
Zaponke: 4 MICRO ALU
Spojler: ACP
pašček Power Strap: 35 MM
Canting: EXTERNAL
THE CRUISE 120

ADJUSTABLE CUFF PROFILE

Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.
  • Udobje
  • Zmogljivost
DUAL EASY ENTRY

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

I.V.C. INSTEP VOLUME CONTROL

Instep Volume Control je rdeč vložek, nameščen v predelu pete. Z obračanjem tega omogoča hitro in enostavno prilagajanje čevlja, ki zmanjša ali poveča volumen za +/- 4 mm.

KORISTI ZA VAS
  • Prileganje po meri
  • Večji nadzor
PRIMALOFT®

PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.

KORISTI ZA VAS
  • Ohranja noge tople
  • Ohranja noge suhe
Povežite se in postanite član družine Nordica!