Izdelek je bil dodan v košarico

SPORTMACHINE 3 80

POPOLNO UDOBJE
050T1800243 - ANTRACIT - ČRNA - BELA
Prvi vtis je pomemben. Nordica Sportmachine 3 80, ki jih vodi to prepričanje, poudarjajo udobje, da bi pomagali srednje izkušenim smučarjem ljubiti smučanje. Na novo zasnovani čevlji ponujajo še boljši nadzor in sodoben nizkoprofilni videz, imajo širši 102-milimetrski profil, ki je primeren za noge z večjim volumnom, ter mehak upogib, ki je odziven, a hkrati popustljiv. Konstrukcija 3 Force Construction predstavlja novo zasnovo hrbtišča in manšete, ki izboljšata prenos energije na smuči ter tako povečata vašo samozavest in zmogljivost. Nastavljiv profil manšete lahko tudi natančno prilagodite, da se bolje prilega obliki vaših nog. Za resnično osebno prileganje pa lahko prilagodite tudi vložek in školjko čevlja. Če se želite na smučišču odlično zabavati, izberite čevlje Nordica Sportmachine 3 80.
POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 102 MM
Volumen: MEDIUM WIDE
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 24,5-32,5
Podplati: 5355 PU
Spodnji del školjke: PP
Zgornji del školjke: PP
Notranji čevelj: Comfort Fit
Zaponke: 4 MICRO ALU
pašček Power Strap: 35 MM
Canting: DUAL
SPORTMACHINE 3 80

3D CUSTOM CORK LINER

Notranji čevelj 3D Custom Cork je narejen iz naravnega materiala plute, ki pokriva površino pete, ki je bistveni del pri zagotavljanju stranskega prenosa moči. Ta odzivni material poleg tega zagotavlja tudi toplotno izolacijo, s čimer ohranja vaše noge vedno tople in suhe. Nenazadnje pa je pluto tudi enostavno prilagoditi, da dosežete najboljše prileganje.
 • Natančno prileganje po meri
 • Poveča toploto
 • Blaženje udarcev
 • Poveča nadzor
DUAL EASY ENTRY

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

INFRARED TECHNOLOGY
Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.
KORISTI ZA VAS
 • Natančno prileganje po meri
 • Lajša pritisk na občutljivih predelih
ADJUSTABLE CUFF PROFILE
Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.
KORISTI ZA VAS
 • Udobje
 • Zmogljivost
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION
3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
KORISTI ZA VAS
 • Udobje z več nadzora
 • Večja moč in učinkovitost
 • Boljši prenos energije
PRIMALOFT®
PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.
KORISTI ZA VAS
 • Ohranja noge tople
 • Ohranja noge suhe
Please accept marketing-cookies to watch this video.

POIŠČITE NAJBLIŽJO TRGOVINO

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!