Izdelek je bil dodan v košarico

HF 100

OSTANITE NA SMUČEH DLJE
050K1800M99 - ANTRACIT - ČRNA - RDEČA
Z Nordica HF 100 smučarskimi čevlji se ponovno zaljubite v smučanje! Ponujajo enkratno kombinacijo zmogljivosti, udobja in praktičnosti, s čimer črtaJO nove smernice modernega smučarskega čevlja. Zahvaljujoč Nordicinemu revolucionarnemu sistemu zapiranja s hrbtno zaponko je obuvanje in sezuvanje tako enostavno in intuitivno, kot bi šlo za vaše domače copate. Prostoročno obuvanje je kot nalašč za vse, ki jim zapenjanje povzroča preglavice. Za izjemno udobje in nadzor ima HF 100 visoko zmogljiv notranji čevelj, ki ga je (tako kot tudi zunanjo školjko) zlahka mogoče popolnoma prilagoditi. Vaša ljubezen do smučanja bi morala trajati vse življenje – poskrbite za to z Nordicinimi čevlji HF 100.
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 102 MM
Volumen: MEDIUM WIDE
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 24.0 - 31.0
Podplati: 5355 PU Extra-Grip
Spodnji del školjke: INFRARED PU
Zgornji del školjke: INFRARED PU
Oblika čevlja: PRECISION FIT PRIMALOFT TF
Notranji čevelj: 3D Performance Fit Primaloft®
Zaponke: MULTIFUNCTION SYSTEM; 1 ALU
Spojler: REAR SPOILER
pašček Power Strap: -
HF 100

HF BACK BUCKLE CLOSURE SYSTEM

Manj teže, lep videz, eleganca in dobro oblikovanje. Zapenjanje še nikoli ni bilo tako intuitivno: samo potisnete z nogo navzdol in ste pripravljeni na smučanje. Ob koncu dneva pa lahko uporabite svojo palico ali posebne palice, ki smo jih zasnovali tako, da se popolnoma ujemajo s HF zaponko. Zaponko tako odprete, ne da bi se vam bilo treba skloniti.
 • Brez uporabe rok
 • Manj utrujenosti

HF EASY ENTRY SHELL

Linija HF predstavlja Easy Entry Shell sistem, ki omogoča, da se čevlji odprejo za 40 stopinj. Tako vaša noga zdrsne naravnost noter.
 • Lažje obuvanje
 • Lažje sezuvanje
 • Več udobja
INFRARED TECHNOLOGY
Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.
KORISTI ZA VAS
 • Natančno prileganje po meri
 • Lajša pritisk na občutljivih predelih
DOUBLE AXIS PIVOT
Zgornji in spodnji del školjke novih HF čevljev sta edinstveno oblikovana, da zagotavljata popolno zapiranje med seboj. Poravnava med obema zagotavlja neprimerljivo stransko podporo za takojšen odziv smuči. To prinaša lažje zavoje, večjo stabilnost, popoln nadzor in več zabave.
I.V.C. INSTEP VOLUME CONTROL
Instep Volume Control je rdeč vložek, nameščen v predelu pete. Z obračanjem tega omogoča hitro in enostavno prilagajanje čevlja, ki zmanjša ali poveča volumen za +/- 4 mm.
KORISTI ZA VAS
 • Prileganje po meri
 • Večji nadzor
PRIMALOFT®
PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.
KORISTI ZA VAS
 • Ohranja noge tople
 • Ohranja noge suhe

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!