Izdelek je bil dodan v košarico

STRIDER 120 DYN

NAREJENI ZA AVANTURE
050P16028U3 - SIVA - ČRNA - ZELENA
Želja po neraziskanem in zahtevnem terenu je tisto, kar zaznamuje čevlje Strider 120 DYN. 100 mm širine in agresiven upogib, ki je le kanček popustljivejši kot pri modelu Strider Pro 130 DYN, naredita te čevlje izjemno vsestranske in primerne za vsak teren in pogoje. Hike/ski mehanizem omogoča kar 46-stopinjsko premikanje, a kljub temu v "ski" položaju nudi izjemno moč in natančnost pri spustih. Tehnologija prilagajanja čevlja tem izjemno lahkim čevljem omogoča, da se popolno prilagajo vašim nogam, medtem ko jih Primaloft® izolacija ohranja tople in suhe. Za dodatno vsestranskost so čevlji opremljeni z vložki Dynafit, unikatni podplati Michelin® pa vam bodo nudili izjemen oprijem, vzdržljivost in zmogljivost na vseh terenih. Ko osvajate nova gorovja, ali se z njih spuščate po neraziskanih terenih, vas čevlji Strider 120 DYN s svojo zmogljivostjo nikoli ne bodo pustili na cedilu.
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 100 MM
Volumen: MEDIUM
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 22.5 - 31.0
Podplati: GRIPWALK EXTRA-GRIP + ARCHPAD
Spodnji del školjke: INFRARED PU
Zgornji del školjke: CARBON TRIAX
Oblika čevlja: PRECISION FIT PRIMALOFT TF
Notranji čevelj: 3D Cork Fit Primaloft® LIGHT
Zaponke: 4 MICRO ALU
Spojler: REAR SPOILER
pašček Power Strap: 45 MM
STRIDER 120 DYN

HIKE/SKI MECHANISM

Hike/ski mehanizem je ena zaponka, nameščena na zadnji strani zgornjega dela čevlja. Standardna nastavitev ohranja čevelj blokiran za najboljše spuste, medtem ko "hike" način zrahlja čevelj, da lažje dosežete najvišje vrhove. Ta nastavitev hkrati zagotavlja edinstven občutek hoje zahvaljujoč 46 stopinskemu obsegu gibanja.
 • Edinstvena zmogljivost pri spustih
 • 46° obseg gibanja
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
 • Udobje z več nadzora
 • Večja moč in učinkovitost
 • Boljši prenos energije

3D CUSTOM CORK LINER

Notranji čevelj 3D Custom Cork je narejen iz naravnega materiala plute, ki pokriva površino pete, ki je bistveni del pri zagotavljanju stranskega prenosa moči. Ta odzivni material poleg tega zagotavlja tudi toplotno izolacijo, s čimer ohranja vaše noge vedno tople in suhe. Nenazadnje pa je pluto tudi enostavno prilagoditi, da dosežete najboljše prileganje.
 • Natančno prileganje po meri
 • Poveča toploto
 • Blaženje udarcev
 • Poveča nadzor

GRIP WALK SOLES

Dandanašnji smučar zahteva smučarski čevelj, ki je vse bolj udoben in ponuja tehnologije, ki bolj kot kadarkoli prej olajšajo hojo v njih. Nordica Gripwalk® podplat je oblikovan tako, da omogoča enostavno hojo in je pripravljen za vpetje v Marker Gripwalk® vezi in druge podobne sisteme na trgu. Nordica Gripwalk® podplati so geometrije 9523 in se ne smejo uporabljati s tradicionalnimi alpskimi vezmi.
 • Boljši oprijem na spremenljivem terenu
 • Enostavna hoja
INFRARED TECHNOLOGY

Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.

KORISTI ZA VAS
 • Natančno prileganje po meri
 • Lajša pritisk na občutljivih predelih
PRIMALOFT®

PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.

KORISTI ZA VAS
 • Ohranja noge tople
 • Ohranja noge suhe
Povežite se in postanite član družine Nordica!