Izdelek je bil dodan v košarico

PRO MACHINE 110

POPOLNA MOČ.
050F5001M99 - ANTRACIT - ČRNA - RDEČA
Čevelj z najmehkejšim upogibom v družini, Promachine 110, je bolj popustljiv, a še vedno zelo odziven, zahvaljujoč trši plastiki na zadnjem delu školjke, ki omogoča boljšo stabilnost in tako boljši prenos moči. Zaradi svoje popustljivosti je primeren za smučarje, katerih zavoji so bolj lahkotni, a še vedno potrebujejo izjemno zmogljivost. Tako kot ostali čevlji v družini Promachine, je tudi 110 čevelj z nizkim volumnom in nizko težo. Notranji čevelj vsebuje tehnologijo Primaloft®, kar naredi čevlje izjemno tople in mehke. Anatomska oblika zunanjega in notranjega čevlja, ki jo lahko še dodatno prilagodite svojim nogam, pa naredi čevlje izjemno odzivne ter vaše zavoje natančne. Promachine 110 izberite, kadar želite zmogljiv čevelj za lahkotne zavoje - v vseh pogojih.
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 98 MM
Volumen: NARROW
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 24.0 - 30.5
Podplati: 5355 PU EXTRA GRIP (extra sales kit: Gripwalk, Canted Lifter)
Spodnji del školjke: INFRARED PU
Zgornji del školjke: INFRARED PU
Oblika čevlja: PERFORMANCE FIT PRIMALOFT TF
Notranji čevelj: ISOTHERM 3D Primaloft®
Zaponke: 4 MICRO ALU
pašček Power Strap: 45 MM
Canting: DUAL
PRO MACHINE 110
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
  • Udobje z več nadzora
  • Večja moč in učinkovitost
  • Boljši prenos energije
DUAL EASY ENTRY

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

INFRARED TECHNOLOGY

Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.

KORISTI ZA VAS
  • Natančno prileganje po meri
  • Lajša pritisk na občutljivih predelih
ISOTHERM

Isotherm je eden izmed mnogih materialov, ki smo jih uporabili za izdelavo naših notranjih čevljev. Zanj je dobro znano, da ohranja toploto in odvaja vlago.

KORISTI ZA VAS
  • Noge ostanejo tople
  • Noge ostanejo suhe
PRIMALOFT®

PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.

KORISTI ZA VAS
  • Ohranja noge tople
  • Ohranja noge suhe
Povežite se in postanite član družine Nordica!