Izdelek je bil dodan v košarico

SPORTMACHINE 120

POPOLNO UDOBJE
050R1801047 - ANTRACIT - ČRNA - ZELENA
Zmogljivost smučarskih čevljev ne sme priti na račun žrtvovanja udobja. Če želite dokaz, potem nikakor ne spreglejte čevljev Sportmachine 120. Zasnovali smo jih na podlagi legendarnih čevljev Speedmachine, s tem da smo jih prilagodili tudi za tiste, ki v svojih čevljih zaradi visokega narta potrebujejo malo več prostora. Od čevljev Sportmachine 130 jih razlikuje le to, da je upogib malo bolj popustljiv. Vaše noge bodo ostale tople, saj je notranji čevelj izoliran s tehnologijo Primaloft®. So popolnoma prilagodljivi, zato se bosta notranji čevelj in školjka popolnoma prilagajala vašim nogam. Odzivnost in zmogljivost sta lastnosti, ki navdušita še tako zahtevne rekreativce. Sportmachine 120 je kos vsemu!
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 102 MM
Volumen: MEDIUM WIDE
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 24.0 - 32.5
Podplati: 5355 PU extra-grip (extra sales kit: Gripwalk, Canted Lifter)
Spodnji del školjke: INFRARED PU
Zgornji del školjke: INFRARED PU
Oblika čevlja: PRECISION FIT PRIMALOFT TF
Notranji čevelj: Precision Fit Primaloft®
Zaponke: 4 MICRO ALU
Spojler: ACP
pašček Power Strap: 45 MM
Canting: DUAL
SPORTMACHINE 120

ADJUSTABLE CUFF PROFILE

Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.
 • Udobje
 • Zmogljivost
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
 • Udobje z več nadzora
 • Večja moč in učinkovitost
 • Boljši prenos energije

3D CUSTOM CORK LINER

Notranji čevelj 3D Custom Cork je narejen iz naravnega materiala plute, ki pokriva površino pete, ki je bistveni del pri zagotavljanju stranskega prenosa moči. Ta odzivni material poleg tega zagotavlja tudi toplotno izolacijo, s čimer ohranja vaše noge vedno tople in suhe. Nenazadnje pa je pluto tudi enostavno prilagoditi, da dosežete najboljše prileganje.
 • Natančno prileganje po meri
 • Poveča toploto
 • Blaženje udarcev
 • Poveča nadzor
DUAL EASY ENTRY

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

INFRARED TECHNOLOGY

Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.

KORISTI ZA VAS
 • Natančno prileganje po meri
 • Lajša pritisk na občutljivih predelih
PRIMALOFT®

PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.

KORISTI ZA VAS
 • Ohranja noge tople
 • Ohranja noge suhe
Povežite se in postanite član družine Nordica!