Izdelek je bil dodan v košarico

SPORTMACHINE 100

POPOLNO UDOBJE
050R3001N44 - ČRNA - RDEČA - BELA
Smučarski čevlji Sportmachine 100 so udobni in pripravljeni na vse pogoje, ki vam bodo prišli nasproti med smuko. Zaradi širše zasnove in mehkejše školjke so primerni tudi za tiste, ki imajo višji nart. Prilagodljiv zgornji del čevlja vam bo pomagal obdržati bolj stabilno in manj utesnjeno pozicijo nog, medtem ko bodo te ostale tople zahvaljujoč izolaciji notranjega čevlja Primaloft®. Udobje zaznamuje tudi prilagodljiv zgornji del čevlja in posebna zasnova čevlja, ki omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje. S čevlji Sportmachine 100 ste lahko samozavestni na vseh snežnih podlagah, v vseh pogojih.
PRIMERNO ZA
NIVO SMUČANJA
ŠIRINA STOPALA
UPOGIB
SPECIFIKACIJE
Širina: 102 MM
Volumen: MEDIUM WIDE
TEHNOLOGIJE
Velikosti: 24.0 - 32.5
Podplati: 5355 PU (extra sales kit: Gripwalk, Canted Lifter)
Spodnji del školjke: INFRARED PU
Zgornji del školjke: INFRARED PU
Oblika čevlja: COMFORT FIT TF
Notranji čevelj: Precision Fit Primaloft®
Zaponke: 4 MICRO ALU
Spojler: ACP
pašček Power Strap: 35 MM
Canting: DUAL
SPORTMACHINE 100

ADJUSTABLE CUFF PROFILE

Adjustable Cuff Profile je preprost sistem, ki omogoča povečanje volumna zgornjega dela čevlja. Zahvaljujoč dvojnim vijakom na zgornji hrbtni strani lahko vsak smučar enostavno prilagodi prileganje čevlja za popolno udobje.
  • Udobje
  • Zmogljivost
TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION

3 Force tehnologija omogoča maksimalen prenos energije z noge in stopala na notranji čevelj in školjko. To prinaša neprekosljivo moč in nadzor.
  • Udobje z več nadzora
  • Večja moč in učinkovitost
  • Boljši prenos energije
DUAL EASY ENTRY

Mehki plastični vložki, vgrajeni v zgornji del čevlja, omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje.

INFRARED TECHNOLOGY

Tehnologijo Infrared je razvila Nordica z namenom prilagajanja čevljev smučarjev na najbolj občutljivih točkah. Ko določite občutljive točke, je potrebno območje samo segreti z infrardečo žarnico. V drugem koraku nato uporabite tlačni nastavek, in odstranite pritisk na točko v nekaj minutah. Nazadnje odstranite nastavek in zamenjajte notranji čevelj. Čas je, da skočite v čevlje in uživate v smuki.

KORISTI ZA VAS
  • Natančno prileganje po meri
  • Lajša pritisk na občutljivih predelih
PRIMALOFT®

PrimaLoft® trajno vodoodporna izolacija je bila prvotno zasnovana za ameriško vojsko. Izolacija ohrani svoje izolacijske lastnosti, nizko težo tudi ko je čevelj moker. S tem garantira smučarju toploto in udobje. PrimaLoft® je najboljša razpoložljiva sintetična izolacija na trgu.

KORISTI ZA VAS
  • Ohranja noge tople
  • Ohranja noge suhe
Povežite se in postanite član družine Nordica!