Izdelek je bil dodan v košarico

OTROCI /SMUČI

SMUČI

SMUČIŠČA

Prihodnost že trka na vrata. Prav zato smo se odločili, da mladim smučarjem in smučarkam ponudimo najboljšo opremo izpod naših rok. Želimo, da vsaka sled, ki jo pustijo na snegu, piše nepozabne izkušnje - ne glede na njihovo mladost in smučarsko znanje.

ALL MOUNTAIN

Strast, vztrajnost, samozavest - nekaterih najpomembnejših življenjskih lekcij se lahko naučimo prav na strminah. S tem v mislih smo razvili otroške smuči, ki mladim smučarjem pomagajo zgraditi in ohraniti naklonjenost in zdrav odnos do smučanja. Ker so lahke in stabilne, spodbujajo samozavest, napredek pa pride z lahkoto. Rocker profil v repih smuči zagotavlja prizanesljivo smuko, usločenost pod predelom za čevlje pa lahkotne zavoje. Želite, da vaši najmlajši razvijejo ljubezen do avantur, zunanjih športov in vragolij na belih strminah? Ste na pravem mestu - naše smuči otrokom pomagajo odkriti lepoto smučanja.

FREESKI

Mladi smučarji napredujejo hitreje kot kadarkoli prej, zato potrebujejo opremo, ki zadovolji njihove potrebe in strast. Za mladinske freeski smuči smo navdih poiskali v naši seriji Enforcer, zato lahko pričakujete prav takšno lahkotnost, zmogljivost in super zabavnost, ki združene prispevajo k napredku. Lesena sredica smučem da stabilnost in odzivnost. So prožne, zavoji z njimi pa preprosti, zato se dobro počutijo na vseh podlagah. Navsezadnje si nove generacije smučarjev zaslužijo samo najboljše!

TEKMOVALNE

Mladi smučarji imajo velike ambicije. Ravno zato potrebujejo pravo opremo, da bi uresničili svoje sanje. Naša kolekcija Junior Race, ki jo navdihujejo smuči svetovnega pokala je izdelana za naslednjo generacijo smučarjev. Natančno prilagojene smuči mlajšim tekmovalcem zagotavljajo razvoj mladih tekmovalnih smučarjev. Da bi še dodatno podprli te tekmovalce, smo vse naše smuči JR GS opremili z novo konstrukcijo in ploščami ter v kolekcijo dodali tudi nove čevlje. Pridružite se družini Dobermann in se pripravite na prihodnost s kolekcijo Junior Race.

POVEŽITE SE IN POSTANITE
ČLAN DRUŽINE NORDICA!