Item added to your cart

OTROCI / FANTJE

SMUČI

SMUČIŠČA

Prihodnost že trka na vrata. Prav zato smo se odločili, da mladim smučarjem in smučarkam ponudimo najboljšo opremo izpod naših rok. Želimo, da vsaka sled, ki jo pustijo na snegu, piše nepozabne izkušnje - ne glede na njihovo mladost in smučarsko znanje.

ALL MOUNTAIN

Strast, vztrajnost, samozavest - nekaterih najpomembnejših življenjskih lekcij se lahko naučimo prav na strminah. S tem v mislih smo razvili otroške smuči, ki mladim smučarjem pomagajo zgraditi in ohraniti naklonjenost in zdrav odnos do smučanja. Ker so lahke in stabilne, je smučanje stabilno, napredek pa pride z lahkoto. Rocker profil v repih smuči zagotavlja prizanesljivo vožnjo, usločenost pod predelom za čevlje pa lahkotne zavoje. Želite, da vaši najmlajši razvijejo občutek za avanturo, ljubezen do zunanjih športov ali pa samo dan zunaj preživijo z nasmeškom? Ste na pravem mestu - naše smuči otrokom pomagajo odkriti lepoto smučanja.

FREESKI

Mladi smučarji se spreminjajo hitreje kot kadarkoli, zato potrebujejo opremo, ki zadovolji njihove potrebe in strast. Za mladinske freeski smuči smo navdih poiskali v naši seriji Enforcer, zato lahko pričakujete prav takšno lahkotnost, zmogljivost in super zabavnost, ki združene prispevajo k napredku. Lesena sredica smučem da stabilnost in odzivnost. So prožne, zavoji z njimi pa preprosti, zato se dobro počutijo na vseh podlagah. Navsezadnje, nove generacije smučarjev si zaslužijo samo najboljše!

PRAVNE INFORMACIJE

NORDICA JE DEL SKUPINE TECNICA GROUP S.P.A.
Podjetje je pod pristojnostjo upravljanja in usklajevanja Sintesi Holding S.r.L.,
Giavera del Montello (TV) - Via Fante d’Italia n. 56 | osnovni kapital 25,000,000.00 EUR, v celoti vplačan
Podjetje registrirano pod št. 78175 R.E.A. of Treviso. | Poslovni register podjetij in davčni zakonik 00195810262

Technical Supplier
Cortina World Ski Championship
Naši partnerji
marker space skipool NORWAY skipool CZECH skipool SPAIN skipool FINLAND skipool SWEDEN skipool SWITZERLAND skipool GERMANY skipool USA skipool ITALY skipool sloski