Item added to your cart

MOŠKI / SMUČI

FREESKI

ENFORCER FREE

ZAČUTITE SVOBODO
IZVRSTNA ALL MOUNTAIN IZKUŠNJA

Za napredne smučarje, ki radi izkoristijo in na smučeh raziščejo vsako strmino. Enforcer Free linija vas bo v trenutku spremenila v ljubitelja All Mountain smučanja!  Navdih pri izdelavi te linije je bila seveda naša legendarna Enforcer linija, te smuči pa združujejo njeno značilno zmogljivost in moč v igriv dizajn, narejen posebej za freeride in mehkejši sneg. Lesena sredica med dvema kovinskima ojačitvama in s karbonskim ovojem poskrbi za lahkotno in igrivo smuko. Visok rocker profil na konici in repu poskrbi za varen občutek sproščenega zavijanja v mehkem snegu. Vseeno je, ali ste privrženec mehkega pršiča, drvenja skozi grudaste nanose ali pa preprosto smuke čez drn in strn, smuči iz serije Enforcer Free so pravi All Mountain umetnik pustolovskega duha.

SOUL RIDER

POPOLNA SVOBODA
SMUČIŠČE JE IGRIŠČE

Skoraj simetrična oblika smuči serije Soul Rider opominja na svoje korenine iz serije freeride smuči in ima v krvi prav njihovo vsestranskost, željo po Freeride in All Mountain akciji. Če dneve preživite v snežnih parkih, vidite zabavo v vsaki grbini ali le enostavno uživate v igrivih zavojih, potem je ta serija kot nalašč za vas. Lesena sredica, ojačana z dvema plastema karbona, vam bo za vaše podvige nudila stabilnost in samozavest. Odzivno vožnjo in veliko zabave zagotavlja tudi tradicionalna usločenost smuči pod nogami. Usločenost konic in repov zagotavlja lahkotno plovnost tudi v globljem snegu. Zahvaljujoč vsestranskemu dizajnu so smuči iz serije Soul Rider enako vsestranske kot prizanesljive. Od vrha do parka - zagotovljena zabava, nasmeh in napredek.

PRAVNE INFORMACIJE

NORDICA JE DEL SKUPINE TECNICA GROUP S.P.A.
Podjetje je pod pristojnostjo upravljanja in usklajevanja Sintesi Holding S.r.L.,
Giavera del Montello (TV) - Via Fante d’Italia n. 56 | osnovni kapital 25,000,000.00 EUR, v celoti vplačan
Podjetje registrirano pod št. 78175 R.E.A. of Treviso. | Poslovni register podjetij in davčni zakonik 00195810262

Technical Supplier
Cortina World Ski Championship
Naši partnerji
marker space skipool NORWAY skipool CZECH skipool SPAIN skipool FINLAND skipool SWEDEN skipool SWITZERLAND skipool GERMANY skipool USA skipool ITALY skipool sloski