MOŠKE / SMUČI

ALL MOUNTAIN

ALL MOUNTAIN

ENFORCER

DOVRŠENOST NA SNEGU
NOVO MERILO NOVODOBNEGA SMUČANJA

Smuči za tiste, ki uživajo v vseh skritih kotičkih gorovja. Serija smuči Enforcer je najbolj napredna in vsestranska serija smuči, ki smo jo kadarkoli razvili. Ni važno ali jih spustite po smučišču, popoldanskem mehkem snegu ali po nedotaknjenih strminah, povsod se bodo počutile kot doma. Konstrukcija lesene sredice, ki je stisnjena med dve plasti kovinske ojačitve vam bo zagotavljala izjemno moč in stabilnost, smuka pa bo kljub temu enostavna in igriva. Ni čudno, da je ravno ta serija navdušila vrsto smučarjev in osvojila toliko nagrad, da jim komaj še sledimo.

ALL MOUNTAIN

NAVIGATOR

PODAJTE SE NA NOVE AVANTURE
KJERKOLI. KADARKOLI.

Odklenite svoj pravi potencial na naši novi seriji smuči Navigator. Če ste v gorah doma, pa naj si bo to na smučiščih, ali pa v nepredvidljivih strminah, je to prava serija smuči za vas. Navdih za te smuči smo črpali iz naše večkratno nagrajene serije Enforcer, kar nam je omogočilo izdelati smuči, ki jih odlikuje izjemna vsestranskost. Unikatna konstrukcija Hex Bridge, ki združuje leseno sredico in izjemno lahko kovinsko matrico daje smučem moč in stabilnost; ne glede na pogoje in podlago.

ALL MOUNTAIN

GT

VEČ MOČI Z MANJ TEŽE
KRALJUJTE NA SMUČIŠČU

Serija GT vnaša v kategorijo All Mountain novo raven zmogljivosti in lahkotne vsestranskosti. Zasnovana je za vse ljubitelje urejenih smučišč, ki od smuči pričakujejo maksimalno moč in oprijem robnikov. Vse to, brez najmanjšega truda. Nova serija GT vam zagotavlja mirno in stabilno smučanje, ne glede na to, ali smučate na sveže urejenem smučišču, ali na popoldanskih grbinah.

FOLLOW US
"Sledite nam in postanite del družine Nordica!"
NAROČITE SE NA E-NOVICE