Item added to your cart

MOŠKI / SMUČI

ALL MOUNTAIN

ALL MOUNTAIN

ENFORCER

SLAVNA ZMOGLJIVOST
ČAS JE ZA IGRO!

Oborožena z ljubeznijo do hitrosti in željo po zavojih je Enforcer najbolj vsestranska in napredna serija izmed vseh naših ‘all mountain’ smuči. Odlično uravnotežena serija je primerna za polaganje ovinkov na urejenih progah, drvenje skozi zmehčane nanose na progi in raziskovanje celega smučarskega letovišča. Lesena sredica med dvema kovinskima ploščama zagotavlja moč in stabilnost, ohranja pa gladko in zabavno smuko. Ni čudno, da je linija Enforcer prejela že toliko nagrad in pohval!

ALL MOUNTAIN

NAVIGATOR

PODAJTE SE NA NOVE AVANTURE
KJERKOLI. KADARKOLI.

Odkrijte svoj pravi potencial na naši novi seriji smuči Navigator. Če ste v gorah doma, pa naj bo to na smučiščih ali pa v nepredvidljivih strminah, je to prava serija smuči za vas. Navdih za te smuči smo črpali iz naše večkrat nagrajene serije Enforcer, in izdelali smo smuči, ki jih odlikuje izjemna vsestranskost. Unikatna konstrukcija Hex Bridge, ki združuje leseno sredico in izjemno lahko kovinsko matrico, daje smučem moč in stabilnost; ne glede na pogoje in podlago. Zabava na različnih podlagah zagotovljena!

ALL MOUNTAIN

GT

VEČJA MOČ. MANJŠA TEŽA.
OBVLADAJTE STRMINO

Nova serija Nordica GT vam z lahko konstrukcijo pomaga izpeljati zavoj z več moči, natančnosti in lahkote, kot ste si lahko predstavljali v najbolj divjih sanjah. Za trši sneg izberite ožji model, za mešanega pa širšega. S serijo Nordica GT v smučanje vrnite zabavo!

SLEDITE NAM
"Sledite nam in postanite del družine Nordica!"
NAROČITE SE NA E-NOVICE