02/28/11

Tecnica group at Ispo China

;Sedmi športno poslovno sejem v Aziji je odprl svoja vrata na novem prizorišču, Kitajska National Convention Center v Pekingu, privabil je več kot 17.700 strokovnih obiskovalcev. To predstavlja rekordno leto za ISPO Kitajsko, z povečanjem udeležbe za 9 odstotkov, ki potrjuje, da dogodek močno odmeva na hitro razvijajočem se trgu Asia-Pacific
Tecnica Group je bila pozicionirana v osrednjem delu in predstavljena z blagovnimi znamkami, ki so že uveljavljene na kitajskem trgu:. Nordica, Nitro, Rollerblade , Blizzard / Tecnica in Tecnica Outdoor obutev.
Kot izložba premium znamk in inovativnih izdelkov, ISPO Kitajska usmerja mlajše in bogatejše potrošnike. Želja po verodostojnosti premium izdelkov in odpiranje novih trgov na Kitajskem in v regiji, dokazuje vedno večje število trgovcev na drobno. Na Kitajskem in v regiji, se povečuje povpraševanje po visokokakovostnih izdelkih,ki jih je predstavljala med drugimi tudi Tecnica Group.
Sodelovalo je 276 razstavljavcev, 29 odstotkov več kot na ISPO Kitajska leta 2010, predstavilo se je 350 blagovnih znamk iz 19 držav.

"Kitajski trg je eden največjih in željan novih blagovnih znamk. ISPO Kitajska nam je platforma in priložnost za razvoj na trgu, komuniciranje s strankami pa nam veliko pove o njihovih ptrebah "Alberto Zanatta, generalni direktor Tecnica Group SpA.

POST A COMMENT